Concert Relative

Relative se relansează cu noul solist vocal, Tiber El Magico
Marti 14 iunie, ora 21:00
Gambrinus Pub – Live Stage
. Cluj-Napoca

Invitati speciali: Sfantul asteapta, Band for Rent

update: Concertul Relative se muta din Gambrinus Pub la Irish&Music Pub


Despre Relative

  • An infiintare: 2008
  • Localitate: Cluj-Napoca
  • Gen: Alternative Rock / Reggae / Rapcore / Punk

Stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenitatii grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocalilor Bitza Mariano (Ex-Antidot), Tiber El Magico si a chitaristul care compune instrumentalul, Lucian Csibi, si care a activat in trecut ca DJ drum’n’bass, avand si productii electronice personale.

Mai important decat stilul muzical caruia ar vrea o trupa sa-i apartina, este mesajul pe care vrea sa-l transmita, si starea pe care vrea s-o provoace. Ca scop muzical, proiectul isi propune sa emita un sound care sa trezeasca o energie joviala, un amuzament pe seama interpretarii saracaciase a realitatii, invitand in acelasi timp la o upgradare mentala, si nu la degradare (prin incurajarea unor emotii disfunctionale ca agresivitate, manie, disperare, tristete, atasament fata de fosti parteneri etc). E mai mult o rebeliune strategica si mai putin instinctiva contra propriilor limite mentale, decat una vis-à-vis de sistem.

Recent, relatia dintre fostul solist, MC Posset, si restul formatiei, s-a incheiat. In locul lui vine un tanar de la Sibiu care promite sa preia haturile intr-o maniera proprie.
Al doilea concert Cap de Afis prezentat la Gambrinus Pub- Live Stage in primavara asta, seria de concerte care scoate in evidenta trupele locale care au potential, este prima aparitie scenica a formatiei RELATIVE cu noul solist vocal.

A fi prezent la un concert Relative inseamna a face un pas intr-o lume paralela.
La fiecare concert, formatia are obiceiul sa se deghizeze altfel. Am atasat cateva ipostaze in care am surprins trupa in 2010. Speram ca ideile sa curga in continuare.
Va asteptam la concertul Cap de Afis din Gambrinus Pub- Live Stage

Componenta

  • Bitza Mariano – vocals
  • Tiber El Magico – vocals
  • Looch Parotti – guitar
  • Toedru Bangros – drums
  • Calugaru Zeeknu – bass
  • Vlad Blanagrosse – guitar
  • Ikim Pikshos – percution

Discografie
Macrophone (2010)

http://www.relative.ro/

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress