Chicane în cea mai mare sferă de proiecţii din lume

Trupa britanică Chicane va concerta la Cluj într-un show incediar, în cea mai mare sferă de proiecție din lume si în cadrul turneului de party-uri organizat de eventures pentru unul dintre cei mai importanți clienți din portofoliul agenției.

28 mai, ora 23:00,
în parcarea complexului comercial Iulius Mall
accesul este permis numai persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.

După succesul înregistrat în 2010, când peste 20 000 de oameni au luat parte la show-uri vizuale excepţionale cu artişti internaţionali precum Pete Tong, Chicane sau Yves Larock, anul acesta sfera va “călători” prin cele mai mari oraşe din ţară şi va duce petrecerile la un alt nivel, prin intermediul proiecţiilor 3D care le vor oferi participanţilor experienţe senzoriale unice. Proiecţiile spectaculoase 360°x240°, diametrul impresionant de 25 m şi suprafaţa de redare audio video de peste 1200mp sunt doar câteva dintre elementele principale ale celei mai mari sfere din lume, care va fi prezentă timp de două zile la Cluj. Astfel, clujenii vor avea parte de experienţe greu de uitat, iar efectul captivant al sferei le va oferi o serie de momente care redau senzaţiile vizuale şi auditive la intensitate maximă.

Toate acestea contribuie la capacitatea excepţională de proiecţie a sferei, care depăşeşte cu mult cea a unui cinematograf IMAX, iar proiecţiile exterioare vor putea fi văzute de la o distanţă de câţiva kilometri şi vor crea un veritabil spectacol de lumini şi imagini video. “Saltwater”, “Offshore”, “Halcyon”, “Don’t Give Up” sau “Stoned in Love” sunt doar cateva dintre piesele cu care Chicane a cucerit topurile de pe intregul mapamond şi a umplut până la refuz cluburile din toată lumea, captivând mii de fani din întreaga lume. După colaborările de succes cu artiști precum Bryan Adams, Tom Jones şi Natasha Bedingfield, Chicane revine în 2010 cu un album electrizant, “Giants”, unde colaborează cu Alex Young de la Owl City pentru piesa “Middledistancerunner”. Raoul Russu va încălzi atmosfera cu beat-uri incendiare şi sound-uri energizante, totul într-un warm-up spectaculos. Turneul naţional de party-uri va continua în Bucureşti, pe 4 iunie şi la Craiova, pe 11 iunie.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress