Târguțu’ vintage

TÂRGUŢU’ VINTAGE …ÎNMUGUREŞTE !

După răsunătoarele succese ale anului trecut Le Fabuleux Magasin de Mireille are deosebita plăcere să vă poftească la o continuare pe măsură în 2011. Începem aşadar cu antidotul asteniei de sezon : “TÂRGUŢU’ VINTAGE de PRIMĂVARĂ“.

Deja în bună tradiţie evenimentul va fi găzduit de Casa Matei şi va  fi timp de două zile ground zero al exploziei de eleganţă vintage la Cluj. Rochiţe vaporoase, culori vii, mantouri şi pălării scoase din dulapul matuşii Yvette, mănuşi glace şi voal georgette, bijuterii, eşarfe cu un aer de vacanţă retro, vor fi scoase de la iernat gata să aducă culorile primăverii în garderobele clujencelor.

Ocazie pentru clujenii molipsiţi de virusul vintage să primească cel mai bun “tratament” şi să se bucure pe deplin de nişte boboci de oferte.

Aşa că vă aşteptăm să veniţi, la cules hăinuţe vesele şi lucruşoare faine,  sâmbătă 2  şi duminică 3 aprilie, aşa de pe la 11 dimineaţa până pleacă soarele la nani,  la : “TÂRGUŢU’ VINTAGE de PRIMĂVARĂ“.

Aşa cum v-am obişnuit, vom avea muzichie pentru toate urechiuşele, bunătăţi şi .. invitati speciali. Cât se poate de vintage, binenţeles.

Amănunte “picante” pe  http://vintagemireille.blogspot.com/.  Vă aşteptăm negreşit.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress