Încă o petiție, încă un blog

Iep, toate dorințele noastre demaibine sunt obositoare. Dar truda merită atâta timp cât în depărtare se vede orizontul și nu betonul sau, mai bine, întretăierea de orizonturi, vb lui nea Gadamer.

Asociațiile semnatare își exprimă dezacordul profund cu privire la schimbarea statutului unor spații verzi, în zone care permit construcții cu caracter privat sau public. Interesul public este ca puținele spații verzi din cartierele clujene de blocuri să fie în continuare menținute, protejate și amenajate în beneficiul clujenilor. Menționăm că schimbarea destinației unor spații verzi, unele dintre ele trecute ca atare în vechiul Plan Urbanistic General, încalcă prevederile Ordonanței nr. 114/2007 cu privire la spațiile verzi.

Spațiile la care facem referire le găsiți AICI, iar dacă problema vă interesează ar fi mijto să promovați petiția pe facebook pe la prieteni. Sperăm să ne întâlnim în vreo două săptămâni cu reprezentanții primăriei și să discutăm cestiunea. Reaproprierea spațiului public e una dintre tematicile de interes în cadrul Grupului pentru Acțiune Socială, grup pe care l-am lansat recent și care de ieri are și un blog pe care îl puteți accesa dacă sunteți flămânzi de ideologie, politică altfel, activism comunitar, documentare, ateliere și multe alte chestii care o să înceapă să devină din ce în ce mai cool.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress