Concurs ShortsUP Eroi Contemporani

Cum ar arăta un supererou român?

Avem trei invitații duble pentru cei care lasă răspunsurile la comentarii.

5 răspuns la Concurs ShortsUP Eroi Contemporani

  1. Ar arata revoltat, dar nu s-ar revolta, asteptand o viata ce ar succeda impreuna cu un dram de curaj in plus si-o generatie mai demna de a fi salvata de un supererou.

  2. ar fi cel care ar scoate tara asta din rahat si ne-ar da o noua perspectiva asupra unui trai in Romania

  3. Un supererou român ar avea armura din titan asemănătoare cu zestrele tradiţionale, opinci îmblanite, o super-pelerină confecţionată din cei mai mari şi mai frumoşi berbeci, iar în mâna, un super-toiag cu care să-şi îndrume „oile”. Ar fi un fel de „paznic la oi”.

  4. Are pălărie şi brişcă – pe care o foloseşte în principal ca să-şi taie slănina. Pita o rupe cu mâna. Îşi învinge duşmanii prin forţa pălincii. Mai întâi îi provoacă la un duel: în brişti să ne tăiem sau în pălinci să ne îmbătăm? Cum nimănui nu-i place să se taie cu brişca, duşmanul alege de fiecare dată să bea cot la cot cu supereroul nostru. După care se îmbată amândoi de nu se văd. Duşmanul intră invariabil în comă alcoolică şi moare pe la apus de soare. Supereroul nostru reuşeşte să ajungă cu chiu cu vai acasă, unde îşi bate nevasta crezând că e duşmanul. Scapă cu un proces verbal şi cu o amendă pentru deranjarea liniştii publice, care-l costă vreo trei zile de coasă.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress