Noblesse Oblige

NOBLESSE OBLIGE (Berlin/Londra/Paris)
Afterparty DJ-set (indie, electro, post-punk)

Sambata, 27 noiembrie – Booha Bar

Acces: 15 Ron

NOBLESSE OBLIGE

S-a format in 2004, si inseamna neamtul Sebastian Lee Philipp (compozitor si producator) si frantuzoaica Valerie Renay (actrita si compozitoare). Cu trei albume la activ (Privilege Entails Responsibility – 2006, In Exile – 2008, Malady-2010), trupa a castigat repede teren pe piata muzicii underground, reusind in scurt timp de la lansarea single-urilor Bitch si Daddy sa-si faca loc in cluburile indie din Europa.

Caracterizati de presa internationala drept o trupa „acida, caustica, dar inteligenta si foarte, foarte amuzanta”, cu un vibe „neo-kunst-electro-punk” si o prezenta „ubercool”, cuplul NOBLESSE OBLIGE a impresionat nu doar prin show-urile „salbatice si spectaculoase”, ci si printr-un sound extravagant, un melanj de muzica rock si ritmuri militare, sonoritati electro-disco-punk si influente de origine franceza. Stilul NOBLESSE OBLIGE caracterizat de Sebastian drept „un mix de dance si heavy metal, soundtrack de spaghetti western si chansonette”, nu este chiar asa usor de incadrat – potrivit colegei de trupa, Valerie: „…e simplu sa aplici o eticheta, dar lucrurile nu stau chiar asa. Nu te poti astepta ca toata lumea sa inteleaga ce vrei sa realizezi. Daca macar cativa o fac, atunci totul e OK”

Au concertat alaturi de trupe si muzicieni ca IAMX, LYDIA LUNCH, DRESDEN DOLLS, VIVE LA FETE.

Cei doi descriu live-act-ul lor cam asa: „Show-ul, prezenta si manifestarea scenica vin de la sine si reflecta starea in care ne aflam in acel moment. Fiecare concert este altfel, fiecare reprezentatie e diferita in felul ei. Nu avem de ce sa pregatim ceva anume, pentru ca nu jucam pe scena, pur si simplu lasam muzica sa curga si sa ne duca pe un drum total neprevazut. Starea de spirit se schimba in functie de reactia celor din fata ta, de aceea suntem foarte curiosi in privinta publicului din Cluj!”

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress