Festival TEMPS D’IMAGES #3

11-20 octombrie

Asociaţia Colectiv A organizează la Cluj, a treia ediţie a festivalului european de teatru, dans şi imagine video, TEMPS D’IMAGES*. Festivalul aduce publicului clujean 5 spectacole de dans contemporan, 4 performance-uri, un atelier de cercetare artistică la care participă regizori si artişti vizuali, un spectacol de teatru, proiecţii de filme experimentale, scurt-metraje premiate şi o dezbatere.

Artiştii invitaţi vin din Franţa, Germania, Italia, Olanda, Ungaria şi România si îşi vor prezenta creaţiile la Fabrica de Pensule, Teatrul Maghiar de Stat,Casa Tranzit, Studio Euphorion, Turnul Croitorilor, Boiler Club cât şi în anumite spaţii publice din Cluj.  Festivalul prezintă trei premiere: “Solo tu” de Vava Ştefănescu, “Post.Sync” – Asociaţia GroundFloor din Cluj şi “Endurance” – Compania A.lter S.essio din Franţa. Vom aduce cele mai fresh producţii de artă video europene. De asemenea, vom introduce o nouă secţiune în festival, “Focus on artist” cu Mitoş Micleuşanu, Co-fondator „Planeta Moldova”, ce îşi va lansa în premieră la Cluj primele sale filme experimentale.  Biletele vor fi puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Maghiar de Stat.

Biletele pentru spectacolele de la Fabrica de Pensule şi Casa Tranzit pot fi rezervate pe mail la adresa rezervari@colectiva.ro şi la librăria Cărtureşti.  Mai multe detalii pe www.colectiva.ro

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress