Gorillaz Sound System la Peninsula 2010

Gorillaz Sound System a luat fiinţă în 2008 şi este continuare proiectului lui Damon Albarn. Scopul G.S.S. este să răspândească în lume, prin intermediul unor producţii animate, de o înaltă calitate vizuală, mesajul lui 2D, Murdoc Niccals, Noodle şi Russell.

Producţia britanică a DJ-ilor, percuţioniştilor, a celor doi MC şi VJ are drept punct central muzica celor de la Gorillaz, dar nu este exclus să apară în mix şi refrenuri Led Zeppelin sau riff-uri AC/DC.  „G.S.S. este singura formulă în care pot avea încredre, înafară de mine, atunci când vine vorba de distracţia publicului. Aşa cum văd eu lucrurile, asta e ca şi cum Papa şi-ar da binecuvântarea unei eparhii. Oricum, unghiile mele sunt prea lungi pentru a scoate vinilurile din geanta cu discuri” – spune Murdoc Niccals, basistul Gorillaz.

Gorillaz Sound System vor concerta la Peninsula în a doua seară a festivalului, pe 27 august, când figurinele animate îşi prezintă pe scenă show-ul vizual unic. Timp de o oră jumate dj-show-ul construit în primul rând pe repertoriul celor de la Gorillaz va prinde viaţă şi datorită elementelor grafice foarte „pop”, sub îndrumarea VJ-ilor G.S.S.

Festivalul Peninsula are loc la Târgu Mureş între 26 şi 29 august, programul actualizat al evenimentului fiind accesibil pe www.peninsula.ro . Abonametele valabile pe toată perioada festivalului pot fi achiziţionate în reţeaua www.eventim.ro la preţul de 199 de lei, iar un bilet valabil o singură zi costă 80 de lei.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress