NEO + Grimus

NEO [electro pop-rock / Budapesta]
Grimus [alternative / Cluj]
Tesco Disco DJ Set

Miercuri 5 mai 2010, începând cu orele 20:30
Irish & Music Pub

*Bilete se pot cumpăra în curând din librăriile Cărtureşti din Cluj-Napoca (20RON) şi Bucureşti (20RON) şi la intrarea la concerte la pretul de 20 respectiv 40RON.

NEO & GRIMUS

Neo, una din cele mai importante trupe din Ungaria va susţine în premieră două concerte de club în România.
Aceştia urcă pe scenă a Cluj-Napoca în Irish & Music Pub pe data de 5 mai şi la Bucureşti în clubul The Ark pe 6 mai.
Neo este cunoscută deja publicului românesc de la cele mai mari festivaluri de muzică din ţară Best’Fest şi Peninsula, în special fanilor electro şi pop-rock.
În parcursul lor de 12 ani au înregistrat 4 albume, 11 single-uri şi nenumărate remixuri, iar în Ungaria sunt câştigători ai premiilor de “Trupa anului”, “Videoclipul anului”, “Soundtrack-ul anului”. Îi ştiţi şi de pe coloana sonoră a mult aclamatului film “Kontroll” regizat de Nimrod Antal, albumul cu muzica originală fiind distribuit în toată Europa de Warner Music. Influenţele lor variază de la album la album, în momentul de faţă sunetul lor fiind undeva între Depeche Mode, Kraftwerk, Cut Copy, sau IAMX. Stilul lor eterogen se adresează unui public eclectic: de la ascultători de rock, trecând prin muzică electronică, până la muzică de club. Un punct de referinţă în cariera lor este participarea constantă la Sziget alături de nume precum Placebo, Offspring, Snow Patrol, Lily Allen, Buena Vista Social Club, Fatboy Slim etc.

Invitaţi speciali în deschiderea celor doua concerte sunt Grimus, una dintre cele mai active trupe de pe scena românească de rock alternativ.
Ca de obicei aceştia pregătesc publicului multe surprize pentru cele doua evenimente.
Joi, în clubul Bucureştean Front/The Ark concertul va fi precedat de o proiecţie a filmului Kontroll în prezenţa celor de la Neo. Tot in Front/The Ark cei de la Neo pregatesc un after party sub titulatura Tesco Disco.

Cele două evenimente sunt susţinute de Ursus, bere Cluj.

un răspuns la NEO + Grimus

  1. *Bilete se pot cumpăra din librăriile Cărtureşti din Cluj-Napoca (20RON) şi Bucureşti (30RON) şi la intrarea la concerte la pretul de 20 respectiv 40RON.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress