Vodka Juniors + Afterparty: DJ Jaheyo

Live: VODKA JUNIORS [ Dub / Raggae/Surf– Atena (GR)]
Afterparty: DJ JAHEYO

Sambata, 24 aprilie 2010, ora 22:00 – Booha Bar
intrare: 10 Ron

Vodka Juniors sunt o trupă din capitala Greciei, înfiinţată în anul 2000 şi  care a abordat iniţial stilul skatepunk/hardcore, lansând până în prezent 2 EP-uri şi consemnând zeci de turnee în toată Europa. Promovând stilul nonconformist şi purtând statementul Always question autorithy, Vodka Juniors se numară printre puţinele trupe ce reuşesc prin energia muzicii lor să umple localurile din Grecia până la refuz.

În 2008, trupa a lansat un dublu album acustic numit „Dark Poetry”, cu puternice influenţe de dub/reggae/surf-rock, reuşind totodată să urce în scena mainstream a rock-ului. Refuzând ofertele mai multor case de discuri mari, trupa a continuat să organizeze un turneu pe cont propriu, printre care şi un turneu în 2009  pe plajele celor mai mari insule ale Greciei.

În ultimul lor proiect, un show de 3 ore, trupa şi-a invitat prietenii şi apropiaţi să li se alăture  cu instrumente de percuţie (conga) şi trompete,  adunând peste 2000 de oameni la eveniment.

Vodka Juniors ramâne detaşată de mainstream, se promovează singură prin spiritul DIY (do-it-yourself) şi promovează genuri muzicale de la dub la punk sau de la acustic la hardcore, considerând fiecare album un experiment de stiluri.

Evenimentul de Sâmbătă seara din Booha Bar face parte din turneul lor în România, VAMPIRE TOUR, turneu ce mai include oraşe ca Bucureşti, Sibiu, Craiova, Iaşi şi Timişoara.

Suport 10 Lei.

Line up:

Ramirez: tobe voce

Dirty Harry: chitară, voce

Kostis jr: chitară, voce

Bacho Libre „Fudukis”: chitară bass

Germanos: congas

Peio: percuţie

Neo: percuţie

www.vodkajuniors.com

www.darkpoetry.gr

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress