Cu bicicleta de Ziua Pamantului

Joi, 22 aprilie 2010, se va desfasura la Cluj-Napoca o editie speciala a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 32-a din seria lunara „critical mass” inceputa ca serie lunara in toamna anului 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).  Sunt bineveniti toti clujenii care au bicicleta!

Intalnirea participantilor va fi de data aceasta la ora 18:30 in Parcul I.L.Caragiale ( zona Skate Park, langa Palatul Telefoanelor – acces din str. G.Baritiu), startul efectiv urmand a fi la ora 19:00, finalul insa va fi la biblioteca „Heltai” pe str. Clinilor nr. 18.  Actiunea are rolul principal de a transmite autoritatilor, publicului si presei un semnal in directia mobilitatii urbane durabile, care nu poate fi conceputa intr-un orase european modern fara o puternica promovare a utilizarii bicicletei ca mijloc cotidian de transport, alaturi de transportul in comun si mersul pe jos si ca altrenativa la deplasarea automobilistica. Dincolo de acest scop militant este desigur si o ocazie de intalnire, cunoastere si pedalare in comun a biciclistilor clujeni.

Traseul propus este: Parcul I.L.Caragiale – str. C.Daicoviciu – str. E.Isac – str.Gh.Sincai – str. Napoca – bd. Eroilor – Calea Dorobantilor – p-ta Marasti – bd. 21 Decembrie 1989 – str. R.Ferdinand – str. G.Baritiu – Splaiul Independentei – str. G.Cosbuc – Calea Manastur – str. Clinicilor.

Acest Mars al Biciclistilor este dedicat Zilei Pamantului 2010, de aceea se si tine intr-o zi de joi, nu in ultima sambata din luna, ca editiile obisnuite, si se coreleaza cu alte activitati organizate cu aceasta ocazie de catre Clubul de Cicloturism „Napoca”. Astfel, la finalul marsului, toti participantii, dar si alti oameni interesati, sunt invitati la Biblioteca „Heltai” de pe str. Clinicilor nr. 18  la o serie de prezentari de imagini video si foto pe teme biciclistice si lansarea publica a proiectului „Velorutia la Cluj 2010” si tot cu aceasta ocazie vom lansa si o petitie catre Primarie pe tema dezvoltarii facilitatilor pentru circulatia bicicletelor in Cluj, pentru care se vor strange semnaturi de sustinere de la publicul clujean in urmatoarele luni.

5 răspuns la Cu bicicleta de Ziua Pamantului

  1. Textul respective este o preluare a comunicatului organizatorilor acelui Mars al Biciclistilor, din care a fost eliminat antetul si persoanele de contact, ceea ce nu mi se pare tocmai corect. Ar fi trebuit sa contina macar mentiunea ca organizator este Asociatia turistica sportiva civica si ecologista CLUBUL DE CICLOTURISM „NAPOCA” (CCN) Cluj-Napoca web: http://www.ccn.ro tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
    Radu Mititean – director executiv CCN

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress