Lansare de carte

În data de 17 aprilie 2010, ora 13.00, la librăria Diverta Universităţii din Cluj-Napoca are loc lansarea cărţii „U2 – Tot ce nu poţi lăsa în urmă”, scrisă de Bogdan Anghel. Evenimentul va fi urmat de un after-party în Zorki Photo Cafe (str. Ion Raţiu, nr.10), începând cu ora 19.00. În cadrul evenimentelor vor avea loc discuţii cu autorul, sesiuni de autografe şi o proiecţie video.

“U2 – Tot ce nu poţi lăsa în urmă” nu reprezintă doar o ediţie revizuită şi adusă la zi a primei lucrări, “Când muzica e un foc de neuitat”, pe care autorul a publicat-o în urmă cu 8 ani, ci este o cu totul altă carte, deşi unele fragmente din primul manuscris au fost păstrate. Această lucrare vă oferă o incursiune completă în universul formaţiei U2, probabil cea mai mare trupă din istorie.

Cartea reprezintă un ghid suficient şi interesant în încercarea de a afla ce este U2, ce semnifică această trupă şi de ce este ea atât de relevantă. Aceste aspecte vor fi analizate atât prin prisma muzicii şi atitudinii lor, cât şi prin aceea a versurilor, mesajelor şi filozofiei lăsate în urmă.

“U2 – Tot ce nu poţi lăsa în urmă” vă oferă, în acelaşi timp, esenţa şi complexitatea formaţiei U2, povestind toată istoria lor, revizuind toate albumele şi marile turnee (există chiar şi cronici detaliate ale unor concerte), vorbind despre conştiinţa social-politică dar şi despre spiritualitatea trupei şi analizând separat nu mai puţin de 140 de cântece ale formaţiei, despre care veţi putea afla tot felul de lucruri inedite, plecând de la ideea din spatele versurilor până la modul în care s-a compus respectiva melodie, de câte ori a fost cântată live, date statistice şi multe altele.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress