DEKADENS + TBA CREW (DJ-set)

Live: DEKADENS [Indie/Post-punk/Electro – Bucuresti (RO)]
Afterparty: TBA CREW DJ-set

Sambata, 17 aprilie 2010, ora 22:00 – Booha Bar
intrare 10 lei

După frenezia şi revelaţia pe care publicul a avut-o anul trecut, al doilea concert organizat de Tba Crew Booking cu trupa bucureşteană DEKADENS va fi un eveniment special, căci aceştia se reunesc într-o nouă formulă în premieră naţională la Cluj!

DEKADENS ( indie/rock Bucuresti)

Dekadens se regrupează in 2010: o noua solistă, primul toboşar revine, iar Janin Pasniciuc, fondatorul trupei, rămâne în continuare “maestrul de ceremonii.”

Anul trecut Dekadens a avut parte de unul dintre cei mai buni ani pentru o formaţie indie din zona underground românească, dar acesta a fost şi anul cu cele mai multe evenimente neplăcute: schimbări de componenţă repetate, rezilierea contractului cu casa de discuri, scandaluri media. În martie 2009 cei patru pleacă în turneu în CANADA şi S.U.A. timp de o lună întreagă. Cele mai importante date din turneu fiind: FESTIVALUL SXSW(AUSTIN ,TEXAS), CMW(TORONTO, CANADA). Numai că, pe tărâm străin, solista trupei, BECKY ELIAN, decide să părăsească formaţia şi ţara adoptivă, România, şi să se stabilească în TORONTO.

În vară, cei trei Dekadens rămaşi alături de o noua colegă ROXANA MOCANU se pregătesc să plece la un festival în MACEDONIA , BITFEST BITOLA, însa cu trei zile înainte de plecare sunt anunţaţi telefonic că ROADRUNNER MUSIC – casa de discuri – renunţă la serviciile lor.

Urmează o perioadă obscură pentru formaţie, nepotrivirile de caracter şi tensiunile acumulate între membrii trupei spunându-şi cuvântul. La aceste inconvenienţe se adaugă şi implicarea într-o serie de scandaluri de presa, fără acoperire, fabricate de fosta casa de discuri. În aceste condiţii, JAN, fondatorul trupei şi detinatorul numelui de drept, se decide să puna capat colaborarii cu ceilalţi trei colegi. În luna octombrie trupa anunţă ca îşi înceteaza activitatea şi anulează concertele care urmau să aibă loc. La începutul anului 2010, toboşarul din line-up iniţial, FLORIN DINU, decide să revină în formaţie, au loc discuţii şi cu MIHAI ANDREI – bass. Un prieten vechi al trupei, RAZVAN RADULESCU (COMA , A.K.A DJ HEFE), găseşte înlocuitorul perfect pentru solista strămutată pe continentul american, în persoana ANDREEI LUPESCU, solista trupei GRIN. Mihai declină invitaţia, postul de bassist fiind luat de un sampler MOOG. Încep repetiţiile şi apar  primele piese noi după o pauză de 6 luni.

În prezent trupa este în studio pregătind cel de-al doilea disc, care ar putea să apară în toamna acestui an, fiind în lucru şi un miniturneu naţional care are deja confirmate orasele: CLUJ NAPOCA, DEVA, BUCURESTI, in decurs de confirmare IASI, SUCEAVA, TIMISOARA.

Probabil cea mai importantă ştire este aceea că ex-solistul legendarei trupe MISFITS : MICHALE GRAVES va cânta alături de ANDREEA şi colegii, pe una din piesele viitorului album.

Line –up:

Janin Pasniciuc- chitara, sampler

Florin Dinu- tobe

Andreea Lupescu – voce

Link:  http://www.myspace.com/dekadens


Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress