Mira Marincas: Ilizibil-digital error

Marţi, 13 aprilie, orele 18.oo, Librăria Book Corner vernisează expoziţia Ilizibil-digital error a Mirei  Marincaş. Va deschide expoziţia Horea Poenar.

Ilizibil-digital error analizează nevoia accentuată de arhivare, de stocare şi de comprimare a experienţelor cotidiene. Digi-grafiile prezente în cadrul expoziţiei sunt arhive transparente ale unor jurnale de trecere, mişcarea acului de gravură pe suprafaţa impregnabilă. Informaţia este, în acelaşi timp, la suprafaţă şi inaccesibilă. Lucrările recontextualizează arhiva punând-o prin acelaşi gest în decalaj cu aglomeraţia de cărţi, cu spaţiul librăriei sau al bibliotecii. În partajul dintre cele două, ceea ce se arhivează de fapt este memoria noastră afectivă, ficţiunile noastre cotidiene.

Pentru Book Corner Ilizibil-digital error continuă seria evenimentelor de artă, care îşi propun atât promovarea artiştilor clujeni cât şi dezbaterea modului în care cartea şi arta cartografiază spaţiul public şi imaginarul cultural contemporan. Pe blog-ul nostru veti găsi o cronică a evenimentului. Pentru că noi credem că o librărie înseamnă mai mult decât un colţ al cărţilor.

un răspuns la Mira Marincas: Ilizibil-digital error

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress