GROOVE ARMADA-Paper Romance (muzici si idei-partea V)

E aici! a sosit si e MEGA HOT! and i really mean that!

Enjoy noul single a londonezilor de la GROOVE ARMADA ( de pe ultimul album clasat pe locul 10 in topul american electro pe 2010: „Black Light”, Cooking Vinyl Records)

Sunt parca hipnotizat de albumul asta. Fiecare piesa da drumul la o energie  latent  ascunsa  si gata demult sa explodeze in scena electro din anii astia ce s-au scurs de cand Justice, Wolfmother, Adult, Digitalism, Soulwax si celelalte trupe indie/electro si-au facut apartia. De la primul Groove Armada, din 1998 (Northen Star) pana la Black Light(1 martie, 2010), lucrurile au evoluat atat de mult incat e greu sa tii pasul, si totusi o data la 5 ani apar revelatii de genul ce trec dincolo de actual, unind trecutul cu prezentul digital si beat-urile mega electro evil…hahah ce nostim( electro-evil, uuuuu), iar cand spun trecut ma refer la anii ’80 , cand synthpopul is facea aparitia. Albumul e de o chimie rara sau poate unica, caci e ceva matur, gandit, tintit clar fara stangacii disonante. Sugestia mea e sa asteptati sa apara si la noi prin mall-uri sau magazine, caci sigur se va vinde ca panea calda!  Mai fiecare piesa are un invitat special, cum ar fi danddy-ul de Bryan Ferry pe „Shameless”. In sound-ul albumului regasim un David Bowie, un Gary Numan (tatal syntpopului galactic-si aici trebuie neapart amintit de „Replicas” (1979, Beggars Banquet)), si nu in ultimul rand daca e Bryan Ferry trebuie sa fie si un Roxy Music (love forever!).

Dar destul cu vorbaraia, caci muzica se asculta, NU se citeste!

din partea mea 5 puncte, iar restul decid Djii, caci sigur mai fiecare piesa de pe discu’ asta va fi inclus in mii de dj-seturi, pun pariu!

In rest nu va mai spun nimic…decat sa va plimbati cainii, sa veniti sambetele in Booha Bar, sa va scoateti masinile la rulat in afara  Clujului (directia:munti), sa va mai ungeti lantul de la bicicleta/biciclete, sa va mai puneti ochelarii de soare in caz de bucurie…si   SA ASCULTATI GROOVE ARMADA!

pace

de la Ion

4 răspuns la GROOVE ARMADA-Paper Romance (muzici si idei-partea V)

  1. m-am grabit eu sa corectez dupa ce am citit numai primele randuri…
    insaaa, citendu-le si pe celelalte am descoperit ca sunt si mai multe :)))

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress