Let’s Go Digital! – a opta editie

Cea de-a opta ediţie Let’s Go Digital! se desfăşoară între 28 mai şi 6 iunie la Cluj şi este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi Asociaţia Culturală Control N, cu sprijinul UPC.

Pentru vizualizarea regulamentului şi înscriere, va rugăm accesaţi: http://www.tiff.ro/regulament/18

Let’s Go Digital!

Let’s Go Digital! este un workshop adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, din toată ţara, pasionaţi de film, fotografie, editare video şi a devenit deja o tradiţie de succes a Festivalului Internaţional de Film Transilvania care îl găzduieşte din iunie 2005. Timp de 10 zile participanţii la proiect vor lua contact cu lumea filmului din interior, parcurgând intensiv toate etapele realizării unui film şi vor avea acces la aparatură profesională sub îndrumarea unor profesionişti din cinematografia română.

Let’s Go Digital! – la Festivalul Internaţional de Film de la Sofia

Filmul Stein’Alaiv, realizat în cadrul celei de-a 7-a ediţii a atelierului de film Let’s Go Digital!, a fost selectat la Festivalul de Film Internaţional de la Sofia (5-25 martie), în programul de scurt-metraje intitulat Operation Cinema.

Scris, regizat şi montat în 10 zile de o tânără şi talentată echipă alcătuită din Adrian Ardelean (Arad), Sergiu Zorger (Cluj-Napoca) şi Mihai Nanu (Brasov), Stein’ Alaiv participă în programul de scurt-metraje al Festivalului de la Sofia alături de alte 5 producţii provenind din Bulgaria, Germania şi Bosnia-Herţegovina.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress