A Skillz, Leizaboy si Marwan

A SKILLZ (UK)
Leizaboy (RO)
Marwan (RO)

vineri 5 februarie 2010,  Club MIDI (Str. Berariei nr. 6, Cluj)
Pret bilet: 15 lei inainte de ora 00:00 si 25 dupa.

„Adam Mills, cel care se ascunde sub alias-ul de A Skillz, este cu cu siguranta marca cea mai funky a celebrului label Finger Lickin’. Talentul sau incredibil din spatele pupitrului imbina funk, hip-hop si breaks cu stilul unic de scratching si sampling marca A-Skillz.

A-Skillz a avut turnee in Australia, Canada, S.U.A., Asia, ajungand si la cele mai mari festivaluri din Europa si din intreaga lume  (Glastonbury, Homelands – UK,  WMC  – USA , Snowbombing – Austria sau Field Day in Australia). Toata lumea dorea o dovada pe viu a ceea ce facea reprezentatiile A-Skillz atat de aclamate, astfel ca a fost invitat la cele mai cunoscute petreceri de club din lume: FabricLive, Spectrum, Chew The FAT!, Supercharged, Sugarbeat,  The Boutique, The Hit Factory New York sau Pacha Ibiza. Era inevitabil ca succesul sau sa paraseasca aria scenei de club, astfel ca A-Skillz a fost ales pentru a realiza coloana sonora a unui spot Renault, dar si fundalul audio al jocului PlayStation Gran Turismo 4.  Un alt amanunt interesant ar fi ca A-SKillz a fost co-producator la celebrul hit ‘Breathe’ semnat Blu Cantrell si Sean Paul.  Printre altii, A-Skillz a lucrat cu artisti renumiti ai genului: Kraak n Smaak, Fort Knox Five sau Smoove & Turrell.

O confirmare a ascensiunii sale din ultimii ani A-SKillz a adus-o si obtinerea pozitiei a doua, pentru al doilea an consecutiv, la DJ in topul Breakspoll 2009 – International Breakbeat Awards, fiind devansat doar de Stanton Warriors dar inaintea unor nume precum Plump DJs sau Krafty Kuts.”

Download Promo Mix || Downnload BreakSpoll 2008 Live promo mix

un eveniment d.u.a.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress