Retro PC

Ceea ce vedeti mai sus este proiectul cu care SchultzeWORKS designstudio din Pasadena a castigat un recent concurs de design de produs. Reinventand computerul personal, designul Philco PC este un amestec eclectic de minimalism modern, steampunk movement, si stil retro inspirat de clasicul televizor Philco Predicta.

Din pacate nu este de vanzare fiind doar un prototip ce nu exista in realitate, dar ar fi cel putin interesant sa vedem o colaborare Schultze WORKS si Apple, care in ultima vreme se cam inmoaie la capitolul design.

2 răspuns la Retro PC

  1. Nu stiu inca in ce masura colaborati cu feeder.ro dar se mai intampla ca post-urile de pe slicker sa apara la cateva ore, zile dupa ce au aparut pe site ul initial. Este doar o coincidenta sau preluare directa de informatii?
    Nu ma deranjeaza in mod deosebit, doar ca este observabila/deranjanta uneori asemanarea dintre cele doua site-uri, mai ales pentru cei care le urmaresc pe amandoua.
    http://www.feeder.ro/page/3/

    Toate bune

  2. Probabil ca autorii urmaresc cam aceleasi site-uri. Unii sunt mai rapizi, altii, ca asa se poarta in ardeal, mai inceti. Slickerul e un site-blog-ghid axat pe evenimentele din Cluj, Ardeal, feeder e pe Bucuresti. Cand preluam informatii de pe feeder deobicei specificam de unde provin.
    In cazul de fata retro pc-ul a aparut si pe designboom.com si pe designyoutrust.com, site-uri pe care noi, designeri fiind, le ‘frecventam’ destul de des. Pe langa astea, sunt multi clujeni care nu stiu de feeder, sau stiu de el dar nu-l prea viziteaza pentru simplul fapt ca prezinta evenimente pentru bucuresteni. N-ar fi pacat daca atunci cand vedem un post despre o initiativa laudabila sau un concert important nu le-am pomenim si noi?

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress