Stiati ca…

Piata Unirii va fi inaugurata asa?

piata-unirii

miercuri, 4 noiembrie 2009, ora 18:00 in „inima orasului”

6 răspuns la Stiati ca…

 1. Pacat ca municipalitatea a ratat startul inaugurarii. Nu se poate ca prin evenimentele din ziua deschiderii sa elimini tocmai pe cei care dadeau viata pietei: studentii, tinerii in general! Bineinteles, erau foarte multe categorii de varsta in Matei Corvin, dar majoritari erau totusi tinerii care isi dadeau intalnire in piata. Iar tinerii nu se vor simti cu siguranta reprezentati, de formatiile de mai jos, meritorii poate, insa nu pe gustul celor care se intalneau la „coada calului”.

  Din Cetateanul Clujean: „La ora 14 va avea loc tăierea panglicii şi vizitarea pieţei, iar de la ora 18 va avea loc un concert, sponsorizat de una din companiile de telefonie mobilă. Spectacolul va începe cu concertul coral al Capelei Transilvania, după care va urma un recital folk al Magdei Puskas şi a lui Valentin Moldoveanu. La final, va concerta trupa Pasărea Colibri”, a declarat primarul Sorin Apostu.

  PS 1. Afisul e tern, de prost gust.
  2. Voi boicota o inaugurare atat de fada, fara masinile scoase de pe lateral, asa cum era in planul initial al pietei.

 2. Naspa. Afisul e cam comunist. Matei Corvin ramane tot cu s(e)chele? Asteptam sa-l repare pe banii statului maghair? Spatiul verde l-au distrus, insa masinile cand le scot afara de pe laterale? Tot atunci cand or creste banane in teii proastpat plantati?

 3. pai domnii mei, hai sa zicem asa, ca sa nu mai pluteasca totul in aer:

  ia faceti voi rost de numele celui care e organizatorul evenimentului, de numele tipului care a facut dizainu asta de-ti vine-a fute, etc, etc.
  ca sa stim pe cine scuipam.
  una din problemele noastre e ca ne suparam mereu pe ceva „in general”, cand, de fapt, exista persoane foarte bine definite care iau deciziile. alora trebuie sa le fie batut obrazul…

 4. domnul primar asteapta un anumit numar de voturi de la o categorie de cetateni, aceea care vine la vot cu consecventa. Iar la aceasta categorie prinde atmosfera de ansamblu folcloric si afisele de genul asta. multumiti de realizarile administratiei? DAAAAAA. Atunci, votati… Tinerii, ei nu sunt atat de seriosi, ei stau in cluburi si din astea…

 5. Nici mie nu-mi place faptul ca proiectul e facut doar pe jumatate, iar Matei Corvin e inca invelit in schele. Formatiile de la inaugurare sunt o chestie subiectiva, niciodata nu va fi toata lumea multumita, oricum nu au nimic de-a face cu atmosfera „folclorica” despre care pomenea mihai, poate doar daca confundam folk-ul cu folclorul 🙂 Cred ca totusi nu se poate ignora faptul ca se centrul clujului s-a schimbat mult si arata incomparabil mai bine decat pe vremea peremeului.

 6. Pai nu chiar. Si tinerii din cluburi se bucura de atentia Domnului Primar. Se vede clar pe afis: nemuritoarea Pasare Colibri. Si sa nu ziceti ca v-ar fi placut mai mult Samantha Fox in duet cu Chris Norman.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress