Ro:Massive

ro_massive_midi

UNUSUAL SUSPECTS si Club MIDI in colaborare cu Zile si Nopti prezinta:
VINERI 6 NOIEMBRIE 2009 23:00-07:00
CLUB MIDI (str.Berariei 6) , Cluj

RO:MASSIVE
Unusual Suspects prezinta un concept de eveniment pentru promovarea artistilor romani de muzica electronica.Fara limitari stilistice , RO:MASSIVE isi propune sa stimuleze scena romaneasca si sa adune cat mai multi spectatori pentru crearea si intarirea unei comunitati guvernate de atitudinea pozitiva. Asteptati-va astfel la multe suprize,preturi accesibile, multe invitatii si bilete gratuite!

DJ VASILE
[Zona Libera, Shukar Collective / Bucuresti]
www.myspace.com/djvasile

BIO
DJ Vasile, se poate numi cu usurinta unul din artistii veterani care a pus bazele muzicii electronice in Romania. Este unul dintre primii oameni care a deschis FM-ul in radio-ul bucurestean, imediat dupa caderea regimului comunist, in decembrie 1989.

Angrenat in mai multe proiecte de-a lungul timpului, ploiesteanul DJ Vasile a facut parte din Matze in ’92 alaturi de Cristi Stanciu, iar trei mai tarziu a fondat trupa Suie Paparude, alaturi de Mihai Campineanu (Michi) si Mihai Dobre (actualmente DJ Haute Culture). De prin ’97, DJ Vasile intemeiaza proiectul Natural Soft Killers (NSK), alaturi de Cristi Stanciu si Cristian Stefanescu (Electric Brother). In anul 2000, DJ Vasile se implica intr-un proiect ce genereaza multe controverse, Shukar Collective. In componenta acestei trupe se mai gasesc si Dan Handrabur aka Dreamdoktor, Cri Stanciu aka Matze, Mitos Micleusanu aka Diafragma, Vlaicu Golcea, Marius Matesan si trei «solisti» vocali si percutionisti de origine rromi.
In prezent realizeaza saptamanal alaturi de Matze emisiunea Zona Libera, pe Radio Guerilla.

DUDU & MC TINA
[AnonimTM / Timisoara]
www.myspace.com/duduanonimtm
www.myspace.com/tinamcee

BIO
– Dudu este considerat a fi unul din veteranii dnb-ului in Romania. Este prezent in scena din prima zi si inca activeaza ca si dj, promoter si radio host, fiind mereu un deschizator de drumuri in zona dnb din Romania.Impreuna cu Ufo pune bazele miscari underground in Timisoara , cu legendarele petreceri de hala din 95 96 iar in 98 imreuna cu 3 prieteni ,formeaza AnonimTM , organizatie conceputa cu scopul de a promova miscarea breaks. Cel mai important proiect al sau, pe care il conduce alaturi de bunul sa prieten din copilarie, Roli Breaker, este desigur festivalul open air 48H. In 2004, alaturi de dj SUV, dau drumul proiectului „Looking for a voice”, moment in care a marcat descoperirea talentatei MC Tina care devine in scurt timp vocea anonimTM.

– Din momentul cooptari sale in organizatia AnonimTM, MC Tina a avut ocazia de a performa pe scena alaturi de nume ca: dj Suv, Don E, dj Storm, Kabuki, Circuit Breaker, Paul Arnold, Big Bud, Contour, Klute, Alley Cat, Nookie, Tanith, Flight & Deeizm, A-Sides, ,dj Randall, in cadrul a mai multor evenimente din Romania.In 2004 a pornit o adevarata idila muzicala alaturi de BAU (Brigada Artistica Urbana) o trupa cu care acopera o gama larga de genuri muzicale (dnb, breakbeat, nu-jazz). A participat cu trupa la multe evenimente si festivaluri in tara cat si internationale. Cat despre ea ca si MC, ii place sa improvizeze pe scena, sa auda melodii noi care sunt o sursa de inspiratie pentru ea.

SNOW & MC AGENT
[Unusual Suspects , Zoom Out / Cluj-Napoca]
www.myspace.com/djsnowro
www.myspace.com/mcagent

BIO
DJ SNOW si MC AGENT colaboreaza muzical din anul 2003.Impreuna au inregistrat studio-mixuri si au urcat pe scena la majoritatea festivalurilor si evenimentelor importante de muzica drum&bass din Romania.Au aparut live alaturi de nume ca si Chase&Status, Dillinja, Dj Storm, Loxy, Ink, Friction, Zinc, BSE, Noisia si multi altii.
In toamna anului 2009 cei doi promoveaza studio-mixul “Double Trouble”.

DAN BAZIX
[baMSe, Targu-Mures]
www.myspace.com/danbazix

BIO
Dan Bazix este numele care completeaza BaMSe Kru si in acelasi timp unul dintre DJ-ii reprezentativi ai scenei nationale drum&bass. Bazix a mixat pana in acest moment, de la infiintarea BaMSe, in aproape toate orasele tarii, la cele mai mari festivaluri, pe aceeasi scena cu headlineri ca Blame, Teebee sau D-Bridge. A fost auzit mixand la radiouri online sau in FM iar mixurile sale s-au propagat excelent printre iubitorii genului atat in tara cat si peste granite. Dan Bazix este totusi una dintre prezentele rare in Bucuresti iar pe 26 Decembrie va prezenta publicului de profil un spectru muzical original, well-built. Printre artistii sai preferati: Alix Perez, Redeyes, Peyo, A-Sides, Marky, Bungle, Calibre, Commix, D-Bridge, Lynx, Lenzman, Friction, Marcus Intalex, Klute, Teebee si multi altii.

SYN3PTIK
[Zalau]
www.myspace.com/syn3ptik

BIO
Bako Zoltan a.k.a. Syn3ptik a prins gustul pentru drumandbass in Ungaria. In 2005 incepe sa colectioneze viniluri si invata sa mixeze, deprinzand primele notiuni de turntablism. Doi ani mai tarziu fondeaza alaturi de prieteni Digital Bassheadz, cu scopul de a promova broken beats in orasul sau natal. Seturile sale acopera un spectru larg de influente, de la liquid la drumfunk, cu preferinte pentru neurofunk si techstep.

PRET BILET: 10 RON

Club MIDI Cluj
– Capacitate 1200 persoane
– Soundsystem Surround Funktion One!
– 25 proiectoare + visuals de ultima generatie
– Scena 2 – “THE DUBLAB”
– Aer conditionat
– Garderoba gratuita
– Intrare +18 ani!
– Atitudine pozitiva , NO VIOLENCE, NO POGO!
www.clubmidi.ro

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress