Romanian Visual Survey 2009

incotro09-simion
Imagine © Andu Simion

S-au deschis inscrierile pentru “Romanian Visual Survey 2009”!

Continuand ceea ce a inceput in 2008, încotro isi propune si in acest an sa reuneasca cele mai bune lucrari vizuale realizate in 2009 in Romania, dar si de catre artisti vizuali romani stabiliti in afara tarii. Inscrierile se pot face la adresa hello@incotro.org, termenul limita de expediere a lucrarilor fiind 31 ianuarie 2010. Lucrarile selectionate vor fi afisate pe site nu mai tarziu de 31 martie 2010.

Regulament

Nu exista restrictii in privinta mediului in care au fost realizate lucrarile (fotografie, film, video, design grafic, webdesign, desen, pictura, instalatie, graffiti, etc.).Inscrierile in proiect se pot face atat individual cat si ca grup (studio, agentie, colectiv, etc.). Fiecare participant poate trimite pana la 2 proiecte realizate intre 1 ianuarie 2009 si 31 decembrie 2009.

Specificatii tehnice

Imaginile vor fi trimise in format jpg, 72dpi, latura mare de maxim 1000px. Fisierele video nu vor fi trimise direct, fiind recomandata upload-area lor pe Vimeo sau trimiterea unui link catre un alt site unde acestea pot fi accesate. Aplicatia trebuie sa contina si un document (pdf, doc sau txt) cu urmatoarele informatii:

  • Nume / Prenume
  • Email
  • Adresa site-ului web personal sau a un portofoliu online (flickr, deviantart, behance, etc.)
  • Localitatea + tara de resedinta (daca nu sunteti rezident Roman)
  • O descriere detaliata a proiectelor trimise

Copyright

Lucrarile trimise trebuie sa va apartina si sa respecte legea drepturilor de autor. De asemenea, trebuie sa aveti dreptul de a le utiliza in scopul includerii in acest proiect. Prin participarea la acest proiect, participantul isi asuma toate consecintele ce pot aparea ca urmare a inscrierii lucrarilor, organizatorii neputand fi trasi la raspundere in nici o situatie.

Participantii pastreaza toate drepturile de autor asupra lucrarilor trimise, dand acordul organizatorilor sa le utilizeze in scopul promovarii prezentului proiect, cu mentionarea numelui participantului.

Mai multe detalii pe http://www.incotro.org/survey/2009/

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress