Mes Quins – In the land of the dead

Formaţia bucureşteană de pop punk Mes Quins a lansat vineri, 11 septembrie, videoclipul piesei In The Land Of The Dead.

Trupa Mes Quins a fost înfiinţată anul trecut de către Silviu Gherman şi Ovidiu Chihaia (Pure, Guillotines, Hotel Fetish) şi a susţinut primul concert cu prilejul lansării celui de-al doilea volum al lui Gherman, Cele mai frumoase creiere. Anul acesta, Mes Quins au cooptat o basista (Adelina Amza) si un tobosar (Ovidiu Rusu). Trupa a concertat în mai toate cluburile din Bucureşti, plus în clubul Zvon din Cluj, a deschis pentru Namosh şi Handsome Furs şi a participat la festivalul Watumi de la Braşov.

Clipul In The Land Of The Dead a fost filmat la Bucureşti şi produs prin amabilitatea Videolink, de către o echipă formată din HYPERLINK „http://borusiade.free.fr/home.html”Miruna Boruzescu (regie şi concept), Roxana Ardelean (imagine), Mihaela Buruiana (asistent imagine), Alma Cazacu (montaj şi efecte speciale), Paul Dunca (costume), Mălina Ionescu şi Cristi Mara (locaţie).

Ce se întâmplă In The Land Of The Dead ? “Sexualitatea curge din cadrele atent compuse ale piesei precum mierea dintr-un putinei. Silviu Gherman ne prezintă aspectul macho şi porno al anilor ’70, iar Ovidiu Chihaia are un fulger pe obraz”, povestesc membrii trupei Mes Quins.

“Este în primul rând un clip pe care l-am făcut pentru că îmi place piesa în mod special şi cred foarte mult în Mes Quins ca proiect muzical. În afară de asta, suntem şi prieteni. Este un clip realizat cu ajutor de la prieteni, ca să spun delicat: low-to-no-budget. Sperăm la mai multe clipuri din zona alternativă în România şi sperăm ca şi casele de discuri să îşi îndrepte atenţia spre muzica mai de calitate de la noi”, spune regizorul, Miruna Boruzescu.

“Din punct de vedere al conceptului, In The Land Of The Dead este într-o anumită măsură un tribut adus clipurilor synth-pop din anii ’80. Look-ul celor doi Mes Quins este provocator – la Silviu prin sexualitatea de care vorbeşte, un fel de Falco contemporan, şi la Ovidiu prin apropierea de un personaj-robot-extraterestru. Săgeata de pe faţa lui Ovidiu e o trimitere timidă la Ziggy Stardust… Sunt mai multe repere muzicale care ne plac şi pe care am încercat să le integram în acest clip. Foarte important este personajul interpretat de Paul Dunca, ce reprezinta… moartea, in the land of the dead, o prezenţă permanentă care se ascunde în toţi rânjind sarcastic”, completează regizoarea.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress