Alexandra Crețu | HOME SWEET HOME

vernisaj: 22 aprilie, ora 18:00

22 aprilie – 15 mai

Fabrica de Pensule, Lateral ArtSpace

 

”Ce zi specială e azi! Merg pe același drum spre casă, doar că acum e lumină de zi! Totul în jurul meu imi face gâdurile să zboare, așa cum se întâmplă de obicei. Și apoi această fată care trece îmi amintește de Coline. Si apoi, serile de aprilie și noi stând leneș pe canapea, vizionând film după film. Și apoi acea scenă când Sam o întreabă pe Suzy „Deci, ce vrei să fii când vei fii mare?” și ea „Nu știu. Vreau să merg în aventuri, cred. Nu să rămân blocată într-un singur loc”.

Și apoi sunt tot aici, nostalgică din cauza unor înregistrări scurte de relocare, călătorii și multe altele, pe care le-am păstrat de-a lungul anilor. Așa că, desigur, am să tot trec prin ele, din nou şi din nou și am să idealizez totul.”

Alexandra Creţu (n. 1991) este o artistă emergentă care trăieşte și lucrează în Cluj. Iubind locurile ciudate și oamenii cu povești aparte, folosește fotografia ca o modalitate de documentare a experiențelor, de construcție a naraţiunilor și reciclare a amintirilor.

Lateral ArtSpace

eveniment facebook


Evenimentul face parte din proiectul Hotspot.art – Artă și Cultură Contemporană pentru Comunități este finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României și derulat de Fabrica de Pensule.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress