99 de secunde de bun simț

sff_logo

Fundaţia Română pentru Educaţie şi Educatori lansează „99 de secunde de bun simţ”, concursul care promovează opiniile româneşti la Sighisoara Film Festival. Participanţii sunt invitaţi să realizeze un film de 99 de secunde cu tema „bunul simţ”: ce a fost şi ce a rămas din el, care mai sunt semnificaţiile respectului, bunei creşteri şi ale educaţiei în zilele noastre.

Nu există o limită de vârstă impusă de organizator, prin urmare oricine are un punct de vedere despre bunul simţ este invitat să participe. Credeţi că bunul simţ înseamnă măsură şi echilibru? De unde vine el? Are rădăcini istorice sau reprezintă un concept inventat recent? Ce presupune astăzi să fii un om de bun simţ? Există diferenţe impuse de bunul simţ în diferite medii culturale? Aşteptăm răspunsurile, reacţiile şi părerile voastre filmate până duminică, 13 septembrie a.c.

Filmele vor fi trimise la helga . at . sighisoarafilmfestival . punct . ro împreună cu numele complet, localitatea, adresa de e-mail şi numărul de telefon.

Un juriu format din specialişti în cinematografie va desemna câştigătorul. Realizatorul celui mai bun clip va fi recompensat cu un sejur de 3 zile la Sighişoara, cu transport, cazare şi mic dejun asigurate pentru două persoane. În plus, filmul va fi proiectat înaintea tutror vizionărilor din festival.

Sighişoara Film Festival îşi propune să fie un loc de întâlnire şi dezbateri între publicul larg şi elitele realizatorilor contemporani de film. Se doreşte redescoperirea specificului naţional românesc, din ce în ce mai diluat de presiunea culturală internaţională. Cele mai bune producţii se reunesc la Sighişoara pentru a arăta că şi cinematografia românească mai are potential creator de valoare.

Mai multe detalii despre Sighişoara Film Festival şi despre concursul „99 de secunde de bun simţ” găsiţi pe www.sighisoarafilmfestival.ro

Evenimentul este organizat cu sprijinul Microsoft, şi este susţinut de 24 FUN, Cinemagia, Feeder, Filmoteca.ro, Hotnews, Jurnalul Sighisoara Reporter, Observator Cultural, Port.ro, Punctul, Radio Guerilla, Realitatea Tv, Romania Liberă, Slicker, TVR, Videofil, Zi de Zi, Ziarul de Mures, Zoom Tv.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress