Critical Mass de sfarsit de vara

critical-mass

Sambata, 29 august 2009, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a marsului biciclistilor clujeni.
Sunt bineveniti toti clujenii care au bicicleta! Intalnirea participantilor va fi, ca de obicei, la ora 16:30 in Parcul IL Caragiale ( zona Skate Park, langa Palatul Telefoanelor – acces din str. G.Baritiu), startul efectiv urmand a fi la ora 17:00.

Traseul propus este: Parcul I.L.Caragiale, O. Petrovici, C. Daicoviciu, Emil Isac, Petru Maior, Pta. Pacii, Napoca, Bd. Eroilor, Dorobantilor, Sens giratoriu Marasti, Bd. 21 Decembrie 1989, Memorandumului, Petru Maior, Pta. Pacii, Napoca, Bd. Eroilor, Dorobantilor, Sens giratoriu Marasti, Bd. 21 Decembrie 1989, Cuza Voda, Pta. M. Viteazul, Ferdinand, Parcul I.L.Caragiale.

Actiunea de sambata are, ca si celelalte editii, atat rolul social si recreativ de intalnire, discutii si pedalare impreuna pentru biciclistii clujeni, cat si rolul militant de crestere a vizibilitatii biciclistilor in fata publicului, presei si autoritatilor si implicit de presiune psihologica pentru cresterea acceptantei si sprijinului public pentru promovarea bicicletei in general si pentru realizarea de facilitatipentru circulatia cu bicicleta in oras in special.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress