Electro-night. All night

parov-stelar

Electro-night. All night
powered by Parov Stelar & Band
cu Suie Paparude & L’Orchestre de Roche (RO) & DJ Mike Rigler (A)

26 septembrie 2009, ora 23.00,

Cluj-Napoca, Polus Center

Pentru prima dată  în România, clubbing-ul de marcă se mută într-o locaţie inedită. Sâmbătă, pe 26 septembrie 2009, după ora închiderii, de la 11:00 noaptea, Parov Stelar & Band aduc muzica lor electrizantă în Polus Center Cluj. Vor da startul Şuie Paparude şi L’Orchestre de Roche, apoi urmează DJ Mike Rigler.

O noapte electrizantă, cum n-a mai fost alta până acum. Cultura de club nu e doar o expresie de import, ci devine realitate cu fiecare eveniment grandios. Zona de food-court din Polus Center se transformă în cel mai mare club inedit de muzică electronică din ţară. În noaptea de 26 septembrie, spaţiul mall-ului va deveni un club vast, cu bar, lounge, scenă, dansatori, visual-uri imense. Mall-ul se va închide complet, iar intrarea la spectacol se va face pe bază de bilet sau invitaţie de la ora 23:00.

Muzica artiştilor invitaţi repezintă un melanj exotic, uşor misterios, de sonorităţi electronice, o sinteză efervescentă de breakbeat, house, downtempo, new jazz, electro, trip-hop, cu trimiteri la areale culturale extrem de diverse. Spectrul stilistic variază de la minimal la experimental, o muzică pe gustul atât al împătimiţilor de clubbing nocturn, cât şi al celor care preferă o atmosferă tihnită, de audiţie atentă. Spectacolul va fi complet, cu animatori, entertainment, DJ’s.

Show-ul nocturn se anunţă a fi incendiar, un eveniment care va da tonul pentru mult timp de acum înainte şi va stabili standardul viitoarelor evenimente de club în locaţii inedite.

Un eveniment creat de Diesel Club şi MSA Events.

Informaţii şi rezervări bilete: Diesel Club, P-ţa Unirii Nr. 17, Cluj-Napoca, 0264-439.043, 0730.083.880; Diesel Cafe – Polus Center Cluj şi în reţeaua magazinelor Benvenuti din ţară. Biletele se pot achiziţiona şi în ziua evenimentului, la intrarea la spectacol.

Biletele costă între 25 şi 100 lei.

Parov Stelar & Band
Parov Stelar, proiectul muzicianului austriac Marcus Füreder, este una dintre revelaţiile scenei muzicale electronice din Europa din ultimii ani. Parov Stelar readuce, începând cu anul 2000, în manieră postmodernă, sonorităţile charleston-ului în sudura mixajelor sale şi ale compoziţiilor, împreună cu voci feminine expresive, seducătoare. În toate colaborările sale, Parov Stelar îşi mentine sound-ul inconfundabil, dar explorează noi direcţii muzicale.

Muzica sa este străbătută de solouri vibrante de saxofon, pian clasic, alături de bucăţi disco, în stil anii ‘80, totul alcătuind un melanj sofisticat, plin de senzualitate şi mister.

Marcus conduce, de asemenea, casa de discuri Etage Noir Recordings din Austria.

Parov Stelar a fost prezentat pentru prima dată publicului român în anul 2007, în Diesel Club din Cluj. De atunci, austriacul a fost invitat special în mai multe cluburi de elită din ţară. Muzica electronică sofisticată are tot mai multă căutare, sound-ul modern al Parov Stelar fiind pe placul unui public larg, nu doar al cunoscătorilor. Producţiile sale atrag doritori din cele mai variate direcţii: de la DJ-ul aflat la pupitrul de mixaj până la ascultătorul de jazz, tineri dinamici în cluburi, amatori de muzică house, etc. Acest fapt este confirmat de numărul tot mai mare de entuziaşti ce vin să-l vadă live pe acest austriac pe care îl numesc “genial”.

Când Parov Stelar a mai cântat în Cluj, clubul a devenit neîncăpător pentru publicul venit chiar din mai multe oraşe învecinate, într-o atmosferă incredibilă: “Nu poţi sta jos pe aşa un sunet. Aşa că am dansat toată seara, am fredonat, am vrut bis, am primit. L-am vrut şi pe-al doilea.” sau “WOW! Am asistat la un concert cum demult nu ne-a mai fost dat sa vedem. A fost super când saxofonistul Sax Max s-a urcat pe bar!!!

Ideea de a face evenimentul “Electro-Night. All night. Powered by Parov Stelar & Band” în această formulă s-a datorat în primul rând succesului său nemaipomenit. Într-un timp foarte scurt a reuşit să strânga atât de mult public încât acesta a depăşit cu mult capacitatea unui club.

În septembrie 2009, Parov Stelar îşi lansează cel de-al 4-lea album, „Coco”. În cadrul evenimentului „Electro-Night. All night. Powered by Parov Stelar & Band” de la Polus Center, piesele de pe noul său LP, precum şi multe din piesele lui faimoase de pe albumele mai vechi vor fi prezentate publicului.

Mike Rigler
Producător şi DJ austriac, cu un mix de pumping house, anii ’80 şi newskool breaks – intens promovat pe radio, TV şi în cele mai tari cluburi de DJ din ţară şi strainatate, Mike Rigler este unul dintre cei mai talentaţi muzicieni de la Etage Noir Recordings. În scurt timp, va delecta publicul cu albumul său de debut intitulat “Love & Dirt”.

Şuie Paparude
Grupul Şuie Paparude este o legendă vie a muzicii electronice şi underground din România. Trupa s-a format în toamna anului 1993, în formulă de 5, şi abordau un stil alternative/new wave. În toamna lui ’94 Şuie Paparude devine trio, cu membrii fondatori Mihai Dobre şi Mihai Campineanu, abordând un nou stil „comercial”, industrial. În această componenţă grupul începe o serie de concerte împreună cu formaţia Timpuri Noi, la vremea aceea cele doua grupuri reprezentând cele mai bune trupe de „alternative” româneşti. În februarie 2004 Şuie Paparude primeşte premiul pentru cea mai bună piesă de club „Pentru inimi”, acordat în urma voturilor exprimate pe site-ul concursului Nights Awards, iar pe 23 iunie cântă în deschiderea concertului Depeche Mode din Bucureşti. În vara lui 2008 participă la festivaluri open air, cântând alături de nume mari ca Goldfrapp, Kraak&Smack, Adam Freeland, Stereo MC’ s şi N.O.H.A.

L’Orchestre de Roche
L’Orchestre de Roche a debutat la începutul anului 1998, iar unul dintre cele mai importante prime gig-uri a fost în Vama Veche, de 1 Mai. Cei cinci membri ai proiectului îmbină într-un mod inedit electro, funk, cu influenţe disco, totul live. Îşi descriu stilul muzical ca digital versus analogic music, iar în influenţele lor se regăsesc atât trupe precum Moloko, Groove Armada sau Faithless, dar şi DJi precum Sven Vath sau Loco Dice. Muzica trupei combină stilurile clasice de funk, jazz şi alternativ cu puterea ritmului şi vibe-ul cald al sunetelor electronice produse de samplere, sintetizatoare şi groove machines.

10 răspuns la Electro-night. All night

 1. „iar intrarea la spectacol se va face pe bază de bilet sau invitaţie de la ora 23:00”

  iar nu zice cat costa ditstractia…stie carva?

 2. sigur vreau mai scump!

  eu valorez mai mult decat jegosii aia cu ghozdan in spate! :looser:

  mersi pt info! 😛

 3. ma gandesc ca valorezi mai mult p banii lu tata ,ca dupa atitudine nu valorezi mai mult nici decat un cersetor!!!

 4. daca vrei sa feel the music stai la 25 lei si etsi di langa scena si langa bar. cica asigura autobuze gratis la plecare dimineata. stie cineva ceva?

 5. am fost. a fost superrrrrrrrrrrrrr. si sound-ul perfect. s-a auzit totul la maxim. mai vreaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuu

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress