Eliades Ochoa

eliades-ochoa

Pe data de 4 octombrie, Eliades Ochoa va sustine un concert la Sala Sporturilor din Cluj.

Diesel Club şi MSA Events dau startul la „Fiesta Cubana”! Fenomenalul Eliades Ochoa şi Buena Vista Social Club revin în Cluj-Napoca, pentru a crea evenimentul muzical al toamnei. Ritmurile cubaneze şi atmosfera unică a Havanei vor pune stăpânire pe oraş, duminică, pe 4 octombrie, de la orele 19:00, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.
Spaţiul va fi amenajat astfel încât publicul va putea să danseze şi să se bucure de ritmurile cubaneze, cu ring de dans, şi un bar mare unde să se servească bauturi cu iz specific, precum Mojito, Cuba Libre, Cubata, etc.

Concertele îl vor avea cap de afiş pe celebrul compozitor, chitarist şi vocalist Eliades Ochoa, acesta fiind însoţit de alţi 11 muzicieni. Eliades Ochoa a colaborat de-a lungul carierei sale cu muzicieni ca Bob Dylan, Manu Dibango, Compay Segundo, Omara Portuondo, precum şi cu toţi ceilalţi mari artişti reuniţi în proiectul Buena Vista Social Club. Buena Vista Social Club se bucură în continuare de un mare succes la nivel internaţional, având la activ unul din cele mai bine vândute albume muzicale din lume.
Concertul de la Sala Sporturilor va fi deschis de trupa Mandinga.

Informaţii şi rezervări bilete la:
Diesel Club, P-ţa Unirii Nr. 17, Cluj-Napoca, 0264-439.043, 0730.083.880.

Biletele se pot achiziţiona şi la intrare, în ziua evenimentului.

Eliades Ochoa – singurul artist adevarat marca BUENA VISTA SOCIAL CLUB ce va concerta anul acesta in Romania – revine dupa ce, in urma cu cativa ani, a sustinut 3 concerte sold out (la Bucuresti, Cluj si Timisoara) si a participat la alte 2 evenimente aniversare ale unor mari corporatii internationale care au reprezentanta si in tara noastra. Contributia lui la Buena Vista Social Club inseamna stilul sau unic de a canta la chitara la majoritatea pieselor inregistrate si vocea de la piese fundamentale ca: „El Cuarto de Tula” , „Chan Chan” sau „El Carretero”.

A participat la toate marile turnee mondiale ale super-starurilor cubaneze, impreuna cu Ibrahim Ferrer, Compay Segundo, Ruben Gonzalez, Cachaito Lopez sau Omara Portuondo. Eliades Ochoa este considerat unul dintre cei mai importanti muzicieni cubanezi din toate timpurile, un remarcabil pastrator al muzicii cubaneze traditionale.

Biletele costa intre 50 lei si 200 lei si pot fi gasite la Diesel Club.

0 răspuns la Eliades Ochoa

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress