Update Uzura

ro_teknival_20091

Teknival (o combinatie intre cuvintele ‘tekno’ si ‘festival’) este un concept ‘free party‘ de mare anvergura care se desfasoara in toata lumea dar cu precadere in Europa. Aceste evenimente difera ca marime depinzand de factori ca: accesibilitate, reputatie, conditii atmosferice, si pot ajunge la zeci de mii de participanti. Petrecerile au loc de obicei departe de zone rezidentiale si dureaza cateva zile sau chiar saptamani. Fenomenul ‘Teknival’ este un protest politic care are radacini in miscari ca ‘Rave’, ‘UK Traveler’ sau ‘Burning Man’.

Prima manifestare de acest gen in Romania a avut loc in zona Deltei Dunarii in august 2008. Au fost prezente aproximativ 12 sisteme de sunet din care doar unul din tara. Acest concept avand o popularitate scazuta in Romania a avut un numar mic de participanti dar din ce in ce mai multi iubitori de muzica electronica si evenimente in aer liber se arata interesati sa participe in 2009.

Locatia este facuta publica cu doar 2 zile inainte de eveniment.

Daca vrei sa sti unde va fi Teknival-ul ce va avea loc incepand cu 12 august in Romania, inscrie-te la newsletter si vei primi pe mail, in timp util, directii exacte, informatii utile si mai multe detalii despre sistemele participante.

Mai multe detalii si fotografii de la festivalul anterior aici.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress