A inceput montarea scenelor la Peninsula

montare-scena1
montare-scena2montare-scena3

credit foto: Biro Istvan

Coke Terrace (16×24 m) va avea o formă mai specială, respectiv publicul va avea scena în faţă şi două baruri pe lateral, iar scena va avea un perete cu leduri de 8mp. Şi la Freedom Arena va fi montat un perete cu leduri, de 5 mp.
80 de persoane lucrează la montarea celor două scene şi la pregătirea celor patru locaţii muzicale, acestea urmând să fie finalizate pentru concerte până miercuri seara.
Prima trupă care va urca pe Coke Terrace, joi, 17.30, când Téglagyári Megálló (RO) deschide seria concertelor la această locaţie.
Concertele pe Coca-Cola Main Stage încep vineri, ora 18, cu un recital Vama. Aici vor concerta headlinerii festivalului – Tiesto (vineri – 22.00), Nine Inch Nails – (sâmbătă – 23.00) şi The Prodigy (duminică – 23.00).
Pentru concertul Tiesto, care va dura trei ore, pe Coca-Cola Main Stage va fi montat, în spatele pupitrului de DJ, un perete cu leduri de 25 de mp, iar în faţa pupitrului, un alt perete de 6 m lungime şi un metru lăţime, pentru a oferi peninsularilor care vin să petreacă, o experienţă muzicală şi vizuală unică.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress