Concurs, concurs

Daca doriti o invitatie la concertul Omul cu sobolani, de sambata, 11 aprilie, ora 21, din Irish&Music Pub, va asteptam comentariile mai jos. Primii doi vizitatori care posteaza numele unui caz studiat de cel care a inspirat numele trupei vor fi castigatori. Raspunsul il puteti da pana maine, ora 16.

0 răspuns la Concurs, concurs

  1. Sigmund Freud a studiat, printre altele, „interpretarea viselor, care duce la cunosterea inconstientului”.

  2. Freud asta a incercat sa explice nevoia omului de religie, arta, carte dar nici pana acum nu e nimic clar.

  3. Si obisnuia sa culce pe o canapea tot felul de indivizi ciudati carora, pentru a le proteja identitatea, le punea porecle.

  4. cum nimeni nu a dat un raspuns corect pana acum, si cum vrem totusi sa dam o invitatie la concert, prelungim pana la sase termenul limita. trebuie sa spuneti doar numele unui caz celebru al lui freud.

  5. Acum ca ne-am mai documentat, sa detaliem. Cartea lui Freud intitulata ‘Trei cazuri psihologice bizare’ il prezinta, in primul caz, pe Omul Sobolan. Acesta era un ofiter de armata care a auzit de la un camarad o noua metoda de tortura: il dezbraci pe cel ce vrei sa fie torturat si apoi dai drumul la sobolani. Cazul face aluzie la nevoia de a-i proteja pe ceilalti din jurul tau de necazurile ce ti s-au abatut tie.

  6. bun, pana la urma cineva a nimerit fix in complexele lui freud. declar castigatori pe ane si dane, primii doi care au dat raspunsuri corecte. Va asteptam pe toti la concert.

  7. Nu se poate plati un bilet mai redus? Nu toata lumea vrea sa plateasca si revista si CD-ul, vrem doar concert.

  8. bun concert, foarte tari cei de pe scena, dar si un public pe masura. pacat de goriluta in camasa care tot strica cheful de parca ne-ar fi chemat cineva la serata dansanta cu ceai si dantelute, nu la concert rock. anyway, pe la final singura camasa alba din sala nu a mai facut fata nici cu ajutoare suplimentare asa ca s-a produs o „desfasurare de forte” asa cum se cuvine. apropo de serata dansanta, acolo ar fi fost mai potrivit tipul din culise care tot da cu blitzuri in public 🙂

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress