Friday, I’m in Love: Michelle Gurevich

 

Vă salut, dragii mei, și vă invit la o nouă ediție Friday, I’m in Love!

Izolarea și situația prin care trecem par să reprezinte o sursă de inspirație pentru mulți artiști, iar Michelle Gurevich e unul dintre ei. Acum vreo o luna am făcut o gluma destul de proasta: că prezicând ce-o să se întâmple, Chinawoman și-a schimbat numele de scenă în Michelle Gurevich, să nu fie asociată cu Covid. Mi-am amintit atunci de ea, dar nu mă așteptam să ascult piese noi prea curând. Însă dacă izolarea ar putea fi o problemă pentru unii, nu este și pentru ea care oricum își făcea și înainte muzica din propriul dormitor.

Love for a Distance e descrisă ca o scrisoare de dragoste în vremuri ciudate. E interesant să auzi o voce profundă care pune în cuvinte ceea ce poate ne greu să punem, descrie dificultatea prin care trecem și în același timp sădește optimism și speranță. Ascultând-o, parcă simți că nu ești singur, că ceea ce trăiești e o experiență universală, experiență care ne conecteză, ne unește. Dacă am căzut într-o stare de contemplare e din cauza că piesa a avut acest efect asupra mea și cred că va avea și asupra voastră.

Dar dincolo de asta, piesa aceasta e dovada că muzica minimalistă, lo-fi poate fi foarte calitativă și powerful. Să o ascultăm așadar împreună și nu uitați: iubiți-vă-ți mulți (de la distanță)!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress