TOP 5: cele mai ascultate piese în 2023

Nu am Spotify ca să fac un top din ăla frumos cum își face toată lumea în perioada asta, dar am un blog pe care scriu de 3 ori pe an, așa că voi scrie aici despre cele mai ascultate piese de anul acesta.           

5. Miley Cirus – Island

Albumul lui Miley a venit ca o vacanță de vară în luna martie, piesa de pe el pe care m-am hiperfixat fiind Island. Dacă vrei să te izolezi și să-ți dai filme că ești total rupt de lume, în timp ce stai în apartamentul din București dintr-un bloc cu bulină roșie, acest cântec e pentru tine.

4. Mitski – I Don’t Like My Mind

În interiorul meu sunt două lupoaice, una manelistă și una emoloaică. Pentru cea din urmă, Mitski a livrat albumul anului. Pentru că poate transmite atât de bine stări pe care nici nu știai că le ai, I Don’t Like My Mind e piesa pe care să o discuți (și asculți) într-o sesiune cu terapeutul tău. Also, m-am hotărât că dacă imi iau pisică o să o numesc Mitski.

3. Troye Sivan – One of Your Girls

Pasiunea mea pentru synthpop a fost trezită la viață de către Troye Sivian, cu această piesă prea sexy ca să existe. Ca și Troye Sivan în drag, de altfel. Dacă vrei să experimentezi și să-ți explorezi sexualitatea, senzualitatea, genderul, această piesă este pretextul perfect.

2. Sofia Zadar – Sâmca

Această minunăție de piesă am luat-o cu mine în toate călătoriile în care am fost anul ăsta. Ea în sine e o călătorie prin emoții, de la furie față de patriarhat la doliu pentru o iubire pierdută. Dacă v-ați săturat de basmele clasice heteronormative, piesa asta vine să le înlocuiască cu o poveste de iubire modernă care le are ca protagoniste pe Sâmca și Sânziana. N-o să-ți vină să crezi ce-au pățit!

1.BiBi – Nu te mai vrea fata

Pe locul 1, spre surpinderea mea, este BiBi cu piesa Nu te mai vrea fata. Și zic spre surpinderea mea pentru că nu mă așteptam să mă prindă așa de tare, putea la fel de bine să fie o piesă deloc memorabilă auzită o dată la radio. Dar e catchy, empowering și pe sufletul fotbalistei din mine cu versurile „Ți-ai pierdut scânteia, joci în Liga a 3-a”. Dacă vrei un reminder să nu-i scrii fostului, ascultă această piesă și-ți vei pierde orice dorință de a-l contacta. Funcționează 100%!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress