Friday, I’m in Love: Bambara

Bună ziua, dragilor, și bine v-am găsit la Friday, I’m in Love!

Astăzi îi avem invitați pe Bambara, o trupă pe care nu o știam până recent când au scos ultimul lor album Stray. Dar nu e nicio problemă, pentru că datorită carantinei o să am timp suficient să mă familiarizez cu discografia lor. Mă gândeam anul trecut cum am ajuns să prefer trupe care sună a Nick Cave, mai degrabă decât, well, Nick Cave. Iar Bambara folosește exact ingredientele specifice rețetei Nick-Cave-pe-vremuri: sound post-punk, mult storytelling și abordare de subiecte inconfortabile. Yummy!

În piesa Stay Cruel, protagonistul este legat în lesă, dar nu ca să poată ieși la plimbare fără să ia amendă de la Poliție, cum se mai practică pe la noi ci pentru că își dorește să fie umilit și tratat rău. Vechea poveste sado-masochistă ia acum forma aceastei piese și eu zic că este ilustrată foarte fidel. Poate nu e cea mai romantică poveste de dragoste dar sună bine.

Vă las să o ascultați, menționez să nu încercați asta acasă (decât dacă există consimțământ) și bineînțeles, iubiți-vă-ți mulți!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress