Friday, I’m in Love: Riki

Bună ziua, dragilor, și bine v-am găsit la Friday, I’m in Love! Poate știți celebra vorbă “În vreme de pandemie, obiceiurile vechi revine”, așa că revin și eu la a scrie această rubrică pentru a ne hrăni puțin spiritul cu muzică și iubire.

Îmi aduc aminte cum au început în Cluj party-urile cu tematică optzecistă sau care aveau secțiuni cu astfel de muzică și mă simt nostalgică (după party-uri, nu după anii 80 pe care nu i-am trăit). New Disorder, Last of the Famous, Luciri Optzeciste, Kiss the Boys and Make Them Die, after party-urie de la DBE și alte astfel de petreceri ne-au făcut să dansăm până dimineața și să ne bucurăm un pic de viață.

Acum nu mai mergem la party, dar avem muzică nouă cu influențe optzeciste pe care să o ascultăm și să dansăm în casă. Riki a scos anul acesta albumul de debut cu același nume care m-a cucerit instant. Single-ul Napoleon e piesa perfecta pentru dans, e foarte catchy și energizantă. Ar putea fi încadrată în genuri precum electro-pop, synthpop, italo disco, darkwave etc. dar eu aș băga-o sub o umbrela mai largă, în genul sex-music. Pe lângă că e o invitație la dans, piesa spune o poveste de dragoste obsesivă, plină de pasiune, sub forma unei ode aduse misteriosului Domn Locotenent Napoleon-Dorință.

Sună super și cred că ar putea foarte bine să își găsească locul în playlist-ul party-urilor mai sus amintite. Vă las să vă convingeți și nu uitați acum mai mult ca oricând: iubiți-vă-ți mulți!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress