Expo: Jurnal Urban Up! @ Turnul Croitorilor

În al cincilea an de activitate, Asociația De-a Arhitectura a lansat proiectul „Urban Up!” dedicat liceenilor. În zilele de sâmbătă, De-a Arhitectura le-a propus acestora întâlniri cu profesioniști din domeniul mediului construit (arhitecți, urbaniști, ingineri, antropologi). În această toamnă, liceeni din 7 orașe din ţară au participat la atelierele „Urban UP! – Mediu construit pentru liceeni”. Atelierele au fost organizate în cadrul unui proiect care se încheie acum și care s-a derulat sub egida programului „Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun”.

Evenimentele „Jurnal Urban Up!” din fiecare oraş constituie un moment de sărbătoare pe care echipa locală a proiectului dorește să îl împărtășească cu prieteni și susținători ai proiectului. La evenimente, vom vedea nu numai rezultatele obținute în aceste ateliere, dar mai ales vom putea să planuim împreună acțiuni de continuare a acestui demers.

Echipa locală formată din arh. Diana Galoș, arh. Eliza Jurca, arh. Silviu Medeșan și antrop. Laura Panait, alături de liceenii participanți, vă așteaptă în 18 decembrie ora 18 la expoziția ‘Jurnal Urban Up! Cluj’ la Turnul Croitorilor.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress