Larrsilove | Viața e prea frumoasă ca să nu porți pulovere urâte @ Fabrica de Pensule

RAFT spațiu de artă / etajul unu
17 februarie 2017 – 4 martie 2017
vernisaj: vineri, 17 februarie, ora 19:00

H.A. v1.1: Larrsilove | Viața e prea frumoasă ca să nu porți pulovere urâte
instalaţie foto

Un work in progress al artistei din Iaşi, care stimulează chestionarea direcţiilor artistice prin invocarea unui esteticism consumat ca produs semipreparat.

H.A.v.1.1 
(Hipster Art v.1.1)

Proiectul de lungă durată, H.A. (Hipster Art) propune sublinierea unui  gen de artă, descoperit mai mult în mediul online şi testarea acestuia într-un mediu aproape convenţional de expunere.

Larissa Danilov, născută în 1995, lucrează şi trăieşte în Iaşi. Activă în: pictură, ilustraţie, graphic design şi regie film. În prezent, Larissa este studentă în anul III la Universitatea de Artă George Enescu Iaşi, secţia grafică publicitară şi ilustraţie de carte.


Aflat în Biblioteca Fabricii de Pensule, RAFT a pornit ca un proiect artistic al Alinei Andrei și al lui George Roșu în Braşov, (găzduit încă în Biblioteca de Artă Contemporană a Centrului Multicultural al Universității Transilvania).

Un loc (30 x 30 x 30 cm) care prezintă artă contemporană în toate formele agreate.

RAFT va funcționa ca un spațiu de artă independent, în paralel dar diferit de cel din Braşov, urmând un program și o direcție autoimpusă, propunând expoziții și instalații ale artiștilor contemporani din România și din afara ei.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress