Jean-Michel Jarre @ Sala Polivalentă

jmj-bun

Vineri 11 noiembrie, ora 20:00 la Sala Polivalentă.

Anul 2016 îl va readuce pe avangardistul muzicii electronice, Jean-Michel Jarre, într-un show live spectaculos, pentru prima datădupă o perioadă de șase ani de absență de pe marile scene ale lumii. Turneul mondial “Electronica” va avea startul în Europa în luna octombrie, iar pe 11 noiembrie artistul francez Jean-Michel Jarre va fi la Cluj-Napoca, unde va concerta în Sala Polivalentă.

“Așa cum am promis, încă de anul trecut, în 2016 vom organiza la Cluj-Napoca evenimente și concerte și mai spectaculoase. Jean-Michel Jarre este recunoscut ca fiind artistul ale cărui concerte nu au fost încă și probabil nu vor putea fi egalate, fiind unul dintre primii artiști din lume, care a susținut adevărate spectacole de muzică electronică. Ne bucurăm mult, că am reușit să-l aducem pe unul dintre pionerii muzicii electronice, pe 11 noiembrie, la Cluj-Napoca”. afirmă Mircea Buteanu, Manager Diesel Events.

Renumit pentru fascinantele efecte vizuale și pentru folosirea tehnologiei digitale de ultimă oră, care au încântat milioane de oameni din întreaga lume, show-ul promite încă o dată să fie o călătorie muzicală cu adevărat captivantă. Artistulul Jean-Michel Jarre dorește să își captiveze publicul cu noile melodii cuprinse în cel mai recent album intitulat “Electronica”, dar și cu deja cunoscutele albume“Oxygene” (1976) sau “Equinoxe” (1978).

Cu renumitele sale concerte de mărimea unui oraș întreg, Jarre a stabilit recoduri mondiale Guinness pe tot mapamondul, inclusiv unul pentru o audiență de 2.5 milioane de fani organizat în fața La Défense, Paris, urmând ca imediat după aceea tot el să își depășească propriul record în Moscova, când pentru cea de-a 850-a aniversare a orașului, Jean-Michel Jarre a susținut un concert pentru un număr impresionant de 3.5 milioane de fani.

Cu o producție unică și nouă, Jarre va crea și împărtăși energia concertelor sale macro și emoția unei adevărate experiențe în arena în această primă etapă a turneului său mondial în aproape toată Europa.Artistul francezul va concerta în lunile octombrie și noiembrie în locații importante precum

Arena 02 din Londra și Arena AccorHotels din Paris, pe lângă concertele susținute în Germania, Slovacia, Polonia, Austria, Elveția, România și multe altele. Toate biletele pentru debutul european al turneului “Electronica”au fost puse spre vânzare vineri, 18 martie.

Turneul european din acest an va avea loc după debutul celui de-al doilea volum al albumului “Electronica 1: The Heart of Noise”, stabilit pentru data de 6 Mai, 2016. Lansat  prin Sony Music International, acesta vine în continuarea aclamatului prim volum, intitulat “The Time Machine”, și dispune de o serie întreagă de colaborări cu artiști celebri, precum Rone, Pet Shop Boys, Primal Scream, E.S., Julia Holter, Gary Numan, Jeff Mills, Peaches, Siriusmo, Yello, The Orb, Sebastien Tellier, Hans Zimmer, Cyndi Lauper and Christophe, pe care Jarre i-a ales în mod special pentru a desăvârși proiectul acestui album constituit din două volume.

Electronica Vol. 2: The Heart of Noise este disponibil pentru pre-comandă pe iTunes, Amazon și Spotify. Toți cei ce vor comanda albumul acum vor primi primul ‘The Heart of Noise’, realizat împreună cu Rone, printr-un download gratuit.

Jean-Michel Jarre a susţinut până acum 2 concerte în România, în 2008, respectiv 2011, ambele la Bucuresti. Pe 11 noiembrie (a.c.) va fi pentru prima dată la Cluj-Napoca.

 

Biletele pot fi cumpărate de la Biroul Diesel Events (400015, P-ța Unirii 10, Cluj-Napoca; rezervari@dieselevents.ro; 0799.600.900; 0264.439.043) sau online, de pe www.dieselevents.ro

Accesul în sală va fi posibil începând cu ora 19:00, în ziua concertului.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress