ARTbecedar #16 – G de la Gătit

sâmbătă, 27 august, ora 11:00 – 13:00
Fabrica de Pensule, etajul I

După mai multe sesiuni în care am învățat despre diferite tehnici artistice, pentru ultimul atelier de vară ARTbecedar vom face câțiva pași alături de cei mici în arta gătitului. Vrem să sărbătorim drumul pe care l-am făcut până acum împreună în abc-ul artei și să ne luăm energie pentru toamnă, profitând de bunătățile proaspete ale verii. Vom învăța despre fructe jucându-ne cu culorile lor diverse și vom testa combinații creative pentru pizza, în care copiii vor fi micii bucătari.

Corina Bucea este manager cultural. Din 2009 lucrează în diferite proiecte la Fabrica de Pensule, iar printre activitățile care îi plac cel mai mult se numără lucrul cu copiii și combinarea gătitului cu evenimentele culturale. Împreună cu Ana Botezatu a fondat grupul Mixer și a organizat evenimentele Kitchen Stories sau Bucătăria Mobilă.

Oana Hodade lucrează alături de diferite asociații culturale din Cluj, în organizarea de spectacole, ateliere și dezbateri. În 2015 s-a alăturat comunității Fabricii de Pensule unde coordonează partea de comunicare. Gătește când are timp, cât poate de mult și cum poate de bine.


Taxă de participare: 10 lei pentru fiecare atelier
Înscrierile se fac prin acest formular.
Număr maxim de participanți: 10 copii / atelier

Organizatorii vor pune la dispoziție toate materialele necesare pentru fiecare atelier.

Facilitator atelier: Emese Apai
Informații suplimentare: Corina Bucea – corinabucea@gmail.com, 0725 530 105


ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia. Copiii au ocazia de a intra în contact cu artiștii și de a învăța de la ei despre diferite tehnici și medii artistice, prin activități practice și jocuri. Fiecare sesiune este condusă de un artist coordonator și un facilitator care ajută la comunicarea grupului și la păstrarea unei dinamici active, prin care toți copiii participă la activități.

Prin participarea la atelierele ARTbecedar copiii acumulează, printr-un limbaj accesibil lor, cunoștințe despre arta contemporană, familiarizându-se cu teme, subiecte sau artiști contemporani. După fiecare atelier, copii pot să-și ia din lucrări acasă, iar o parte din acestea vor constitui obiectul unei expoziții, la finalul primei serii de ateliere.


Seria de ateliere face parte din proiectul Hotspot.art – Artă și Cultură Contemporană pentru Comunități este finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României și derulat de Fabrica de Pensule.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress