ENDURACE @ Beliş

 martinstrelLegendarul Martin Strel susține primele competiții sportive marca EDNURACE

  • Prima ediție a competițiilor sportive marca ENDURACE pregătită de start, la Beliș.
  • Seria ENDURACE înglobează 2 evenimente sportive, un maraton de înot și un triatlon.
  • Primii clasați vor beneficia de premii în bani.
  • Premiul special constă într-o excursie, la alegere, oferită de sponsorul principal Fortech, la una dintre taberele de înot organizate de Strel Adventures – școala înotătorului Martin Strel, singurul pământean care a parcurs înot lungimea celor mai mari 5 fluvii ale planetei și deținătorul omologat cu 4 recorduri în Guiness Book.

Prima ediție a competițiilor sportive de înot și triatlon, marca ENDURACE își deschide porțile pe 27-28 august 2016, în zona lacului Beliș, județul Cluj, alături de triatloniști-reper din România. Susținătorul emblematic al competiției este legendarul Martin Strel, cel mai aclamat înotător din istorie, cu recorduri multiple în Guiness Book.

O serie de 2 evenimente sportive, un maraton de înot și un triatlon, conturează ediția pilot a seriei ENDURACE, organizată în parteneriat de Clubul de înot Orca și firma de software Fortech, în calitate de sponsor principal. Ancorat în ideea progresului personal, evenimentul își întâmpină participanții cu probe provocatoare, ghidate de triatloniști-reper din România. Competițiile vor fi soldate cu premii pentru primii clasați, precum și un premiu special oferit de partenerul principal al competiției, pentru câștigătorul maratonului de înot.

Premiul special constă într-un bilet de participare în tabăra de înot organizată de Strel Adventures, școala de înot a legendarului Martin Strel. Denumit de presa mare “Omul Râurilor”, Strel este singurul înotător maratonist din istorie care a traversat înot lungimea celor mai mari fluvii ale planetei:  Amazon, Parana, Mississippi, Dunărea și Yangtze, deținând 4 recorduri omologate în Guinness Book pentru înot continuu de-a lungul cursurilor de ape. Premiul este oferit sub forma de voucher, putând fi activat de câștigător într-un interval de 12 luni, prin înscrierea la una dintre excursiile ghidate, disponibile la data înscrierii. Astfel, câștigătorul are șansa de a opta pentru excursia favorită în lacurile din zona mediteranei, unde va întâlni un grup de înotători din toată lumea. Aspectele logistice sunt asigurate de organizatori, transformând excursia într-o aventură în condiții de siguranță și confort.

Probe și înscrieri

Maratonul de Înot Beliș propune parcurgerea înot a distanței de 5.000m sau 10.000m, formată pe lungimea lacului Beliș. Triatlon Beliș constă de asemenea în două probe, ce presupun parcurgerea distanței de 1.500m înot, 39 km ciclism, 9 km alergare pentru proba olimpică, respectiv 1.900, înot, 89 km ciclism, 18 km alergare pentru proba half-ironman. La ambele probe, participanții, amatori sau profesioniști, se pot înscrie atât individual cât și ștafetă, în formulă de 2 sau 3 concurenți.

Participanții se pot înscrie accesând pagina oficială a evenimentului club-orca.ro/endurace și pot afla informații de actualitate urmărind pagina dedicată de facebook/endurace. Startul competițiilor va avea loc, în ambele zile, în zona Complexului Beliș-Fântânele, județul Cluj, în apropiere de baraj. Tot acolo se vor putea ridica și kit-urile de participare în zilele de competiție.

Mesajul evenimentului ENDURACE, plasat sub deviza “To welcome tomorrow, strive for a better self” (“Întâmpină ziua de mâine străduindu-te să devii mai bun” transcede sfera activității sportive, promovând ideea progresului personal în toate încercările profesionale sau de viașă.

În acord cu mesajul campaniei, organizatorii ENDURACE vor direcționa o parte din taxa de înscriere în cele două competiții în sprijinul Asociației Little People Romania care dezvoltă programe de suport psiho-social pentru copiii și tinerii internați în centrele de onco-pediatrie.

Totodată, organizatorii evenimentului văd în ediția pilot un prilej nimerit de a transmite un mesaj de respect față de mediul înconjurător în care ne desfășurăm activitățile sportive sau de relaxare. Astfel, în perioada concursului vor amenaja spații de colectare selectivă în perimetrul de desfășurare al evenimentului.

Seria ENDURACE este organizată de Clubul de Înot și triatlon ORCA, cu sprijinul companiei software Fortech, în calitate de sponsor principal și al partenerilor și susținătorilor: Autoworld, 360 Sport, Bike44, Farmec, Mormota Land, Kiss FM, Polus Center Cluj, ciclism.ro.

Despre

Asociația sportivă de înot și triatlon Clubul Orca a fost înființată în 2008, cu scopul de a promova activitățile sportive de profil. Asociația organizează mai multe competiţii sportive de înot și triatlon pe parcursul unui an, în diverse locații din țară.


Clubul Orca Cluj-Napoca

 

Facebook: https://www.facebook.com/clubulorca/

 

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress