ARTbecedar #14 – N de la Natură în Parcul Feroviarilor

sâmbătă, 13 august, 11:00 – 15:00
Parcul Feroviarilor

ARTbecedar se mută în acest weekend în Parcul Feroviarilor!
Vă așteptăm la o nouă sesiune de ateliere în care copiii vor explora moduri de a lucra cu elemente naturale pentru a crea lucrări de artă. Atelierul se întinde de această dată pe parcursul a 4 ore, împărțite în sesiuni de câte o oră, conduse de diverși artiști din Fabrica de Pensule. Vom învăța cum să pictăm, cum să facem diorame din frunze, pietre, crengi și alte lucruri găsite în parc, vom învăța despre land art și vom descoperi parcul încercând să găsim o relație între artă și natură.

Înscrierile se fac prin acest formular.

Număr maxim de participanți: 10 copii / atelier
Fiecare sesiune va dura o oră. Copiii pot participa la toate sesiunile sau la fiecare separat.
Organizatorii vor pune la dispoziție toate materialele necesare pentru fiecare atelier. Părinții pot sta alături de copii la ateliere sau pot participa la celelalte activități din parc.

Informații suplimentare: Corina Bucea – corinabucea@gmail.com, 0725 530 105
Facilitator ateliere: Emese Apai

eveniment facebook


ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia. Copiii au ocazia de a intra în contact cu artiștii și de a învăța de la ei despre diferite tehnici și medii artistice, prin activități practice și jocuri. Fiecare sesiune este condusă de un artist coordonator și un facilitator care ajută la comunicarea grupului și la păstrarea unei dinamici active, prin care toți copiii participă la activități.

Prin participarea la atelierele ARTbecedar copiii acumulează, printr-un limbaj accesibil lor, cunoștințe despre arta contemporană, familiarizându-se cu teme, subiecte sau artiști contemporani. După fiecare atelier, copii pot să-și ia din lucrări acasă, iar o parte din acestea vor constitui obiectul unei expoziții, la finalul primei serii de ateliere.

Seria de ateliere face parte din proiectul Hotspot.art – Artă și Cultură Contemporană pentru Comunități, finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României și derulat de Fabrica de Pensule.


Evenimentul face parte din Artizen – în cadrul Someș 2021. Transformăm Someșul într-un loc de întâlnire, un spațiu de creație și relaxare, o zonă de promenadă, o scenă pentru discuții constructive, apreciate de toți la aceeași valoare. Artizen este un proiect derulat de Fundația AltArt, realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca și finanțat de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress