ARTbecedar #12 – Ș de la Șablon cu Lucian Indrei

sâmbătă, 30 iulie, ora 11:00
Fabrica de Pensule, etajul întâi

ARTbecedar #12 îi va familiariza pe copii cu tehnica șablonului. Din preistorie până în contemporaneitate, de la mătăsuri regale până la pereții străzilor, de la vehicule militare până la tablouri, șablonul a fost folosit cu success pentru a umple, decora, marca și desena cu ușurință și rapiditate aproape orice suport. Cu Lucian Indrei, artist la Fabrica de Pensule, vom învăța cum se creează un șablon, vom decupa și colora în cadrul celui de-al 12-lea atelier ARTbecedar.

Lucian Indrei (n. 1983) trăiește în Cluj și lucrează în Fabrica de Pensule. A absolvit Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca. Utilizează fotografia, desenul, colajul, textul, instalația etc., în funcție de interes și stare de spirit. În luna aprilie 2012 a co-fondat spațiul expozițional Lateral ArtSpace, de care se ocupă în prezent.

Facilitator atelier: Emese Apai

eveniment facebook

înscrieri


ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia. Copiii au ocazia de a intra în contact cu artiștii și de a învăța de la ei despre diferite tehnici și medii artistice, prin activități practice și jocuri. Fiecare sesiune este condusă de un artist coordonator și un facilitator care ajută la comunicarea grupului și la păstrarea unei dinamici active, prin care toți copiii participă la activități.

Prin participarea la atelierele ARTbecedar copiii acumulează, printr-un limbaj accesibil lor, cunoștințe despre arta contemporană, familiarizându-se cu teme, subiecte sau artiști contemporani. După fiecare atelier, copii pot să-și ia din lucrări acasă, iar o parte din acestea vor constitui obiectul unei expoziții, la finalul primei serii de ateliere.

Taxă de participare: 10 lei pentru fiecare atelier
Număr maxim de participanți: 10 copii / atelier

Organizatorii vor pune la dispoziție toate materialele necesare pentru fiecare atelier.

Informații suplimentare: Corina Bucea – corinabucea@gmail.com


Seria de ateliere face parte din proiectul Hotspot.art – Artă și Cultură Contemporană pentru Comunități este finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României și derulat de Fabrica de Pensule.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress