ARTbecedar #11 – S de la Sculptură

sâmbătă, 23 iulie, ora 11:00
Fabrica de Pensule

Radu Cioca, artist în Fabrica de Pensule, îi va conduce pe copii în călătoria de la idee la obiect finit. Folosind lutul, un material de tranziție potrivit și pentru schițare și pentru finisare, Radu va ghida atelierul S de la Sculptură concentrându-se pe proces, încurajând copiii să pună în practică propriile idei în forme 3D.

Radu Cioca (n. 1982) trăiește în Cluj și lucrează în Fabrica de Pensule. A absolvit Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca. Lucrează și experimentează cu diferite abordări, folosind sculptura, instalația, desenul, pictura, fotografia, animația sau imaginea digitală, în funcție de felul în care fiecare concept dictează să se reveleze.

Facilitator atelier: Emese Apai

event facebook


ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia. Copiii au ocazia de a intra în contact cu artiștii și de a învăța de la ei despre diferite tehnici și medii artistice, prin activități practice și jocuri. Fiecare sesiune este condusă de un artist coordonator și un facilitator care ajută la comunicarea grupului și la păstrarea unei dinamici active, prin care toți copiii participă la activități.

Prin participarea la atelierele ARTbecedar copiii acumulează, printr-un limbaj accesibil lor, cunoștințe despre arta contemporană, familiarizându-se cu teme, subiecte sau artiști contemporani. După fiecare atelier, copii pot să-și ia din lucrări acasă, iar o parte din acestea vor constitui obiectul unei expoziții, la finalul primei serii de ateliere.

Taxă de participare: 10 lei pentru fiecare atelier
Înscrierile se fac prin acest formular.
Număr maxim de participanți: 10 copii / atelier

Organizatorii vor pune la dispoziție toate materialele necesare pentru fiecare atelier. Atelierele vor avea loc la Fabrica de Pensule, în atelierele artiștilor sau în spațiile de evenimente (locația va fi anunțată participanților în prealabil).

Informații suplimentare: Corina Bucea – corinabucea@gmail.com


Seria de ateliere face parte din proiectul Hotspot.art – Artă și Cultură Contemporană pentru Comunități este finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României și derulat de Fabrica de Pensule.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress