Benelux Flute | expoziție de grup

Baldvin Einarsson, Guðlaug Mía Eyþórsdóttir, Helgi Thorsson, Valgerður Sigurðardóttir | Benelux Flute
7 iulie – 7 august 2016
Fabrica de Pensule
Lateral ArtSpace, etajul întâi

Hei prietene, ce ai făcut azi? Bine, și bine ai venit! * pupic pe obraz * În timp ce flautul suflă încă o dată ne adunăm aici la Lateral Tutti Bene Kunsthalle. Flautul ne-a cântat în privat multă vreme și iată ce a spus: ♪ lalala să ne întâlnim în România ♫ lalalala în Berlinul României hmhm ♫ mmm facem ceramică și o fântână lala♫. Așa că, ăștia suntem și asta s-a întâmplat. De asemenea, am mers în Kaufland foarte mult, iar cea mai mare parte din expoziţie este de fapt de acolo (sau direct din gura flautului). La fel sculpturile, de exemplu, cine s-ar fi gândit la asta!? Ați ghicit! ♭Kaufland ♪ ♫ haha nu, am făcut și noi câte ceva. Dar cea mai mare parte este de la Kaufland. De ce s-a întâmplat așa și de ce aici? Nuți bate capul cu întrebările, știi cum se spune: Dacă un înger cântă la flaut, restul se aranjează. Sau cum spune prietenul nostru bunic atunci când conducem: te descurci, omule. Deci, de ce să mai stai aici ♫ Ce ?? ♫♫♫ ai auzit?? ♫♫♫ este flautul Benelux !! Ok, poate că ar trebui să mai rămâi puțin și să asculţi ♫♫♫♫ Ne mai vedem prietene ♫♫

Baldvin Einarsson (n. 1985, Islanda). A absolvit Academia de Arta din Islanda cu o diplomă de licență în arte plastice și Academia Regală de Artă din Antwerp, cu o diplomă de masterat. Baldvin trăiește și lucrează în Antwerp, Belgia. El a expus în toată Europa și poate într-o zi își va arăta lucrările şi în alte părți ale lumii; noi toți îl vom urmări și vom face tot posibilul să-l ajutăm.
http://cargocollective.com/baldvin

Guðlaug Mía Eyþórsdóttir (n. 1988, Reykjavik, Islanda) a absolvit Academia de Artă din Islanda în 2012. În afară de a face artă ea a condus o galerie împreună cu alţi artişti și a fondat o publicație de artă vizuală. Ea locuiește în prezent în Antwerp.
http://cargocollective.com/gudlaugmia

Helgi Thorson (n. 1975, Islanda) a studiat sonologie și arte plastice, în Olanda, obținând diploma de master de la Sandberg Instituut în 2004. De-a lungul anilor Helgi a câștigat numeroase premii pentru arta lui uimitoare, și a expus pe tot globul.
www.helgithorsson.com

Valgerður Sigurðardóttir (n. 1992, Reykjavik, Islanda). A absolvit cu o diplomă de licență în arte plastice Academia Islandeză de Artă în 2015. Trăiește și lucrează în Antwerp, Belgia.

Lateral ArtSpace
lateralartspace.com
Fabrica de Pensule, Etajul 1

59-61 Henri Barbusse Street
Cluj-Napoca, Romania

eveniment facebook


Evenimentul face parte din proiectul Hotspot.art – Artă și Cultură Contemporană pentru Comunități este finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României și derulat de Fabrica de Pensule.

FacebookGoogle+Twitter

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2019 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress