Benelux Flute | expoziție de grup

Baldvin Einarsson, Guðlaug Mía Eyþórsdóttir, Helgi Thorsson, Valgerður Sigurðardóttir | Benelux Flute
7 iulie – 7 august 2016
Fabrica de Pensule
Lateral ArtSpace, etajul întâi

Hei prietene, ce ai făcut azi? Bine, și bine ai venit! * pupic pe obraz * În timp ce flautul suflă încă o dată ne adunăm aici la Lateral Tutti Bene Kunsthalle. Flautul ne-a cântat în privat multă vreme și iată ce a spus: ♪ lalala să ne întâlnim în România ♫ lalalala în Berlinul României hmhm ♫ mmm facem ceramică și o fântână lala♫. Așa că, ăștia suntem și asta s-a întâmplat. De asemenea, am mers în Kaufland foarte mult, iar cea mai mare parte din expoziţie este de fapt de acolo (sau direct din gura flautului). La fel sculpturile, de exemplu, cine s-ar fi gândit la asta!? Ați ghicit! ♭Kaufland ♪ ♫ haha nu, am făcut și noi câte ceva. Dar cea mai mare parte este de la Kaufland. De ce s-a întâmplat așa și de ce aici? Nuți bate capul cu întrebările, știi cum se spune: Dacă un înger cântă la flaut, restul se aranjează. Sau cum spune prietenul nostru bunic atunci când conducem: te descurci, omule. Deci, de ce să mai stai aici ♫ Ce ?? ♫♫♫ ai auzit?? ♫♫♫ este flautul Benelux !! Ok, poate că ar trebui să mai rămâi puțin și să asculţi ♫♫♫♫ Ne mai vedem prietene ♫♫

Baldvin Einarsson (n. 1985, Islanda). A absolvit Academia de Arta din Islanda cu o diplomă de licență în arte plastice și Academia Regală de Artă din Antwerp, cu o diplomă de masterat. Baldvin trăiește și lucrează în Antwerp, Belgia. El a expus în toată Europa și poate într-o zi își va arăta lucrările şi în alte părți ale lumii; noi toți îl vom urmări și vom face tot posibilul să-l ajutăm.
http://cargocollective.com/baldvin

Guðlaug Mía Eyþórsdóttir (n. 1988, Reykjavik, Islanda) a absolvit Academia de Artă din Islanda în 2012. În afară de a face artă ea a condus o galerie împreună cu alţi artişti și a fondat o publicație de artă vizuală. Ea locuiește în prezent în Antwerp.
http://cargocollective.com/gudlaugmia

Helgi Thorson (n. 1975, Islanda) a studiat sonologie și arte plastice, în Olanda, obținând diploma de master de la Sandberg Instituut în 2004. De-a lungul anilor Helgi a câștigat numeroase premii pentru arta lui uimitoare, și a expus pe tot globul.
www.helgithorsson.com

Valgerður Sigurðardóttir (n. 1992, Reykjavik, Islanda). A absolvit cu o diplomă de licență în arte plastice Academia Islandeză de Artă în 2015. Trăiește și lucrează în Antwerp, Belgia.

Lateral ArtSpace
lateralartspace.com
Fabrica de Pensule, Etajul 1

59-61 Henri Barbusse Street
Cluj-Napoca, Romania

eveniment facebook


Evenimentul face parte din proiectul Hotspot.art – Artă și Cultură Contemporană pentru Comunități este finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României și derulat de Fabrica de Pensule.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress