Muzică de film *concert caritabil

muzicadefilm_poster

La Veranda Bistro vă invită vineri, ora 20.00, la o seară de muzică de film alături de artiştii Irina Rosana Comănescu, Bianca Badea şi Sorin Indrei Robert, o seară în care ne vom bucura de celebre coloane sonore şi totodată, vom putea ajuta, împreună.

*Acest concert îi este dedicat Mădălinei Nistor, o tânără ca noi toţi, care din păcate, suferă de leucemie şi are nevoie de tot sprijinul moral şi material pe care il putem oferi.

Aşadar vă invităm cu sufletul larg să vă alăturaţi iniţiativei celor trei muzicieni şi să ajutăm împreună prin artă.
Ne-au pregătit reorchestraţii live din filme precum Godfather, Lord of the Rings, Games of Thrones, Inception, Fantoma de la Operă (l), Star Wars, Amelie, Cinema Paradiso şi multe altele cu sau fără Oscaruri dar cu minunate soundrackuri memorabile.

*Intrarea este liberă. Banii strânşi în urma donaţiilor pe care le veţi putea face în cadrul acestui eveniment vor merge direct către acest caz. Vă mulţumim încă de pe acum şi vă aşteptăm cu drag la concert! 🙂
Rezervări: 0740 826 412
Copyright: Stefana Preda
Parteneri media: cluj.com, Transilvania Reporter, Revista Bulevard, Evenimente in Cluj-Napoca, Clujul de buzunar, Slicker.ro, etc.

 

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress