Viewpoints – workshop intensiv cu Cyrus Khambatta (SUA) @ Fabrica de Pensule

12-14 februarie 2016
Fabrica de Pensule
Sala Studio (etajul I)

Scopul Teoriei Viewpoints (VP) este disecarea aspectelor fundamentale ale performance-ului (Spațiu, Formă, Timp, Emoție, Mișcare și Narațiune), cercetând îndeaproape experiențele propriilor senzații, impresii, gânduri, asocieri și memorii și oferindu-ne contextul de a formula toate acestea ca ansamblu în compoziții artizanale și spontane. Teoria Viewpoints proiectează procesul experiențial uman în termeni performativi, venind în ajutorul fiecărui performer pentru a-și demarca o hartă a peisajului interior al impulsurilor, consolidând înțelegerea și încrederea în propriile procese intuitive și imaginative și oferind o înțelegere structurală a creației colective alături de partenerii improvizatori și a implicării publicului. Printr-un proces relaxat, dar metodic, VP înlătură frica de a nu ști ce să faci pe scenă ca improvizator, asigurând o structură pentru creația, analiza și interpretarea unei compoziții printr-un limbaj intuitiv care ajută la înțelegerea fundamentelor oricărei experiențe performative.

Cyrus KHAMBATTA e dansator, coregraf, profesor, fondator al Khambatta Dance Company (Seattle, SUA). Lucrările sale coregrafice au fost prezentate în Statele Unite ale Americii, Europa, Rusia, America Latină, India, Mexic și Canada.

Participarea se face pe baza unei selecții atente a participanților. Pentru a vă înscrie, vă rugăm să completați formularul de pe site-ul GroundFloor Group și să trimiteți o scurtă biografie (max 2000 de caractere) la adresa office@groundfloor.ro. Termenul de înscriere este 25 ianuarie 2016. Participanții selectați vor fi anunțați până la data de 31 ianuarie 2016.

 

Mai multe informații:
www.groundfloor.ro
office@groundfloor.ro
0748-144322 (Kinga)


Evenimentul face parte din proiectul Hotspot.art – Artă și Cultură Contemporană pentru Comunități, finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României și derulat de Fabrica de Pensule.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress