Deep Breath/ Live Set by Just D’Light

12022327_725774234218781_6774114859898626886_o

Sâmbătă 26 septembrie, ora 21, Cafeneaua Papillon.

Dacă vrei să te bucuri de o oază de muzică bună într-o sâmbătă seară, te aşteptăm cu prietenii la noi la Papillon, la un live set by Just D’Light!

https://soundcloud.com/just-dlight
_______________________________________

Just D’light, pe numele său real Tudor D. Chirilă, este un tânăr dj și producător originar din Cluj-Napoca și este pe val, mai precis pe noul val de artişti dj-i români.
Just D’light deprinde un stil aparte, greu de creionat în cuvinte. Este vorba despre o combinaţie evident proprie şi personală de house, techno, deep house şi minimal techno, îmbinată cu multă atenție şi pasiune cu alte influenţe într-un produs final ce poartă întotdeauna amprenta sa încântătoare.

A participat la “Delahoya”,”Electric Castle”, “MNML Camera”, “Student Parade”, “Berlin Nights”, “Connect”, “Iures Festival” sau “Boiler Beats” dar nu i-au scăpat nici colaborări din oraşe precum Viena, Berlin sau Sofia.

A mixat alături de nume precum Oliver Huntemann, Alex Bau, Marko Nastic sau Shlomi Aber, iar planurile sale de viitor sunt deja cât se poate de clare – cât mai multă muzică, cât mai bună şi dj set-uri care pornesc dansul!
sursă: www.electriccastle.ro
_____________________
Graphic design: Stefana Preda

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress