PlayMănăștur: Amfiteatrul de La Terenuri

 

12032268_439008142965731_4260723470208025263_n

Sâmbătă 19 septembrie se redeschid Atelierele PlayMănăștur! Vino să construim împreună Amfiteatrul de La Terenuri!

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a construi băncile Amfiteatrului și pentru a vă adopta un loc pe acestea la următoarele evenimente începând din 26 septembrie!

PlayMănăștur este atelierul de construcţie a unui parc temporar şi reparaţia unui loc de joacă abandonat în zona verde La Terenuri din Mănăștur, cel mai dens cartier al Clujului. Planificarea şi designul obiectelor de mobilier urban se realizează impreuna cu locuitorii. O parte din instalațiile și mobilierul existent s-au realizat în cadrul atelierului inter-disciplinar Learning from Mănăștur 2014 de către arhitecţi, peisagişti, antropologi şi studenţi din domenii conexe. Cu ajutorul unei machete cu propunerile rezultate, echipa a provocat reacţii ale locuitorilor, încercând ulterior să integreze în design ideile lor. PlayMănăștur este încă în derulare şi este rezultatul muncii unei echipe de tineri profesionişti în legătură directă cu dorinţele utilizatorilor zonei La Terenuri.

Intre timp, am amplasat două Containere în zonă care vor avea rolul de atelier de construcție în lemn. Oricine poate sa isi construiască propria bancă în Amfiteatrul pe care îl construim pentru evenimentele de La Terenuri!

Coordonatori atelier: Silviu Medeșan (arhitect La Terenuri), Lóránt Váradi (designer PlastrPplants)

Atelierul de construcție a Amfiteatrului face parte din “Agora de La Terenuri”, proiect susținut de Com’On Cluj și realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Album PlayMănăștur 2014.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress