La Institutul Schimbării [2015-2025] @ Fabrica de Pensule

miercuri, 1 iulie 2015, ora 19:00
Sala RAP, etajul II

La Institutul Schimbării [2015-2025] | Prezentare susținută de Paul Dunca

După zece ani de activitate și schimbare intensă [2015-2025], Institutul Schimbării se reinventează din nou.

Spațiul sediului Institutului situat la etajul doi al Fabricii de Pensule din Cluj va fi deschis pentru ultima oară vizitatorilor pe data de 1 iulie, orele 19, anul curent.

Institutul Schimbării pornește spre un nou decor cu un curriculum stufos și o experiență unică la nivel local.
Haideți să sărbătorim împreună încheierea glorioasă a activităților Institutului în Cluj și să ne deschidem schimbării!!!


La Institutul Schimbării [2015-2025] se axează pe problematica asumării corpului/sexualității/identității de gen și a confruntării dintre narațiunea intimă a corpului și percepția publică, dintre explorarea reprezentării sexuale și formele de vizibilitate a acestei reprezentări.

Aceasta este primul episod „La Institutul Schimbării”, un spectacol despre corp, identitate și sexualitate, despre limite și transcenderea acestor, despre invizibilitate si vizibilitate publică, având în centru membrii comunității transgender din România.

Episodul s-a constituit in cadrul rezidenței RAP a coregrafului și performerului Paul Dunca în luna iunie.

RAP este un program de rezidențe pentru artiști și producători în domeniul dansului contemporan care se desfășoară în sala RAP din Fabrica de Pensule, Cluj cu sprijinul Centrului Național al Dansului.

 

event FB


Evenimentul face parte din proiectul Hotspot.art – Artă și Cultură Contemporană pentru Comunități, finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României și derulat de Fabrica de Pensule.

IMG_4227 IMG_4410 la institutul schimbării_11

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress