[Fragil] @ Fabrica de Pensule

 01_[Fragile]_credit_image_Ciprian_Gheorghe_Radu_Manelici

04_[Fragile]_Giselda Ranieri_credit_photo_Alina_Usurelu07_[Fragile]_credit_photo_Daniela_Palimariu

[Fragil]

de Cosmin Manolescu
cu Giselda Ranieri (IT), Tanja Andreeva (NO), Cosmin Manolescu (RO)

marți, 9 iunie, ora 20.00
Fabrica de Pensule, sala Studio

Joc performativ inspirat din viețile noastre, Tino Sehgal, Christian Boltanski, Lewis Carroll și mulți alții.

Fanii lui “Alice în țara minunilor” se vor îndrăgosti de această piesă. Printr-o incursiune experiențială care alternează diverse planuri și distanțe între artiști și spectatori, piesa [Fragil] invită publicul să pătrundă într-un univers care dezvăluie fragilitatea și vulnerabilitatea vieții noastre cotidiene. [Fragil] este deopotrivă un spectacol de dans, un joc performativ, o instalație coregrafică, o petrecere sau, pur și simplu, o experiență care lucrează cu multiplicitatea identităților noastre.

Un spectacol de: Cosmin Manolescu
Creat în colaborare cu și interpretat de: Giselda Ranieri, Tanja Andreeva, Cosmin Manolescu
Producător: Ștefania Ferchedău

Producător asociat: Laura Orlescu
Design lumini: Cosmin Manolescu
Producție: Paradis Serial / Fundația Gabriela Tudor, în cadrul programului E-Motional
Creat cu sprijinul: Programul Cultura al Uniunii Europene, Administrația Fondului Cultural Național, Programul București 555 al ARCUB, bursă a Fundației Bogliasco
Parteneri: Centre de Création Chorégraphique Luxembourgeois – TROIS C-L, Asociația Coregrafilor Profesioniști din Letonia, Fabrica de Movimentos
Finanțatori turneu: Institutul Cultural Român, proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, donatorii campaniei “E-Motional ultimul apel”

Spectacolul poate conține nuditate.

Cosmin Manolescu este coregraf și director artistic al companiei Paradis Serial/Fundația Gabriela Tudor.
Spectacolele sale au fost prezentate cu succes în festivaluri și teatre importante din New York, San Diego, Paris, Lyon, Londra, Dublin, Porto, Roma, Florența, Catania, Amsterdam, Rotterdam, Malmo, Luxemburg, Barcelona, Bremen, Riga etc. A primit diverse premii și burse printre care marele premiu pentru “Paradis Serial” la Festivalul Experimental de Teatru “Atelier” (Sf. Gheorghe, 2003), “Nouveau Talent Choregraphie” (SACD Paris, 2005), și un premiu de excelență acordat de Centrul Național al Dansului București (2014). Proiectele sale recente includ: “Camera 1306 (I Am Myself)”, spectacol-instalație creat special pentru o cameră de hotel și “Piesă cu responsabilitate limitată”, creat și interpretat împreună cu Mihaela Dancs. [Fragil] este ultima sa piesă și va fi prezentată în cadrul unui turneu European în 2015. Este director artistic al proiectului “E-Motional: rethinking dance” și a inițiat “Eastern Connection”, o platformă de colaborare româno-japoneză în cadrul căreia va prezenta “the kite / Zmeul”, o colaborare cu coregraful și performerul japonez Zan Yamashita (Kyoto).


bilete>> 15 lei întreg / 10 lei cu reducere (pentru elevi, studenți, pensionari)
rezervări aici!
event FB


Evenimentul face parte din proiectul Hotspot.art – Artă și Cultură Contemporană pentru Comunități, finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României și derulat de Fabrica de Pensule.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress