Startup Weekend Cluj, 24–26 Aprilie 2015

Cluj-StartUp-Weekend-Logo-Horizontal2Startup Weekend Cluj 2015: Lansează-ți afacerea în 54 de ore!
 
Ai o idee care așteaptă să fie realizată? Fiind unul dintre orașele cu cei mai mulți antreprenori din România, Cluj este locul unde visurile tale prind viață. Anul acesta, cea de-a patra ediție Startup Weekend Cluj își va deschide porțile pentru cele mai ingenioase idei de afaceri. În weekendul 24–26 Aprilie 2015, se va desfășura în Cluj Napoca unul dintre cele mai mari evenimente de Startup din România.
 
Startup Weekend și UP global sunt mișcări educationale la nivel mondial care oferă participanților săi un mediu de dezvoltare și optimizare a calităților antreprenoriale. Până în prezent acest tip de evenimente au fost organizate în peste 500 de orașe la nivel global.
 
Evenimentul se adresează persoanelor tehnice (inginerie, programare, design, UI şi UX) şi non‐tehnice (business, marketing,juridic, comunicare). Pe parcursul a 54 de ore participanții sunt ajutați să dezvolte produse și servicii software sub îndrumarea continuă a mentorilor recunoscuți la nivel național și internațional.
 
Mentorii care vor fi acolo pregătiți să vă ofere din experiența și cunoștințele lor sunt: Margherita Kramer (Business Developer laAIT Austrian), Yann Girard (antreprenor, autor și speaker), Simon Ostbaum (CEO Yopesso), David Trayford (CEO at Wow Media și Fondator la TheHub.hu), Salim Virani (Fondator Leancamp și Partener Founder Centric), Mark Tuttle (Cofondator șiCEO la Cryptografx Security Solutions), Robbert Visser (Co-Fondator și Partener la SquareOne Startups), Bogdan Herea (CEOși fondator PITECH+PLUS), Emil Tamas (Cofondator la Moqups)
În acest an evenimentul oferă entuziasmul, energia și mediul unde se vor prezenta idei inovatoare în care să ai ocazia să înveți, să te dezvolți și să devii mai pregătit pentru mediul antreprenorial. Nu contează dacă ești programator, marketer, antreprenor sau încă student, există o echipă care are nevoie de tine și de cunoștințele tale.
Rezervă-ți weekend-ul din 24-26 aprilie pentru a experimenta cu Startup Weekend Cluj, oferă-ți o schimbare și șansa de a crește. Evenimentul va avea loc la Exclusiv Catering iar prețul biletului asigură masa pe parcursul celor trei zile, spațiu și condiții de lucru. Însă cel mai important, vei avea acces la cunoștințele și îndrumarea mentorilor noștri.
Apple Watch. MacBook Air. Spațiu de coworking. Sunt câteva dintre premiile oferite proiectelor câștigătoare de către sponsorii și partenerii evenimentului.Pentru a afla ultimele noutăți ne găsești pe Facebook, pe Twitter, sau ne poți urmări pe blog Startup Weekend Cluj 2015.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress